Sandsoppsvägen 1 – 6 – Uddevalla kommun

Utgångspris: 4.995.000 kr

Beskrivning av Sandsoppsvägen 1

Nu har ni chansen att förvärva en fantastisk arkitektritad villa på Sandsoppsvägen 1! Här har ni ett egenritat hus som byggdes 2008 och där endast en ägare bott.
Arkitekten har noggrant tänkt på varje detalj och valt genomgående högklassiga material. Ni välkomnas in till den öppna hallen med klinkergolv och en stor garderob med inbyggt Elfasystem där det finns gott om utrymme för förvaring. Längre in möts ni av den öppna planlösningen som knyter samman köket och det rymliga vardagsrummet på ett naturligt vis. Ni finner även en stilren vedspis som höjer mysfaktorn och sprider ljus och värme i hemmet. En underbart välkomnande samlingspunkt där familj och vänner kan umgås med varandra!

Huset har hela fem sovrum och två mycket stora solterrasser. På nederplan har ni en egen spaavdelning med rymlig bastu, bubbelbadkar och dusch för avslappning efter en lång dag! Huset erbjuder stora, öppna ytor där bara fantasin sätter gränserna för vad man kan göra. Trädgården är lättskött och här blomstrar kaprifol, rododendronbuskar, björnbärsbuskar, hassel och syrenhortensior. Utanför den rymliga tvättstugan finns plats att sätta ett växthus eller kanske en badtunna?

Från huset går man rakt ut i skogen för att plocka svamp och bär eller så snörar man på sig löparskorna och joggar de 2 kilometrarna upp till Bjursjön där det finns en badplats för ett uppfriskande dopp. På vintern körs en spårmaskin på Lelången och man kan åka långa rundor längdskidor med början nedanför huset, och det finns även möjlighet att åka skridskor på sjön. Bredvid huset har ni även en garageplats för en bil och en stor garageuppfart som rymmer flera bilar!

Trots närheten till centrum, bor du granne med naturen och populära Bjursjön. Sjön ligger bekvämt tillgänglig vid bilvägens slut utmed Lelångens banvall som startar strax nedanför huset. Från Uddevalla skidklubbs sportstuga i området utgår löp- och vandringsleder, cykelleder för mountainbike, belyst motionsspår och spårade skidspår. Stugan erbjuder omklädningsmöjligheter, bastu med mera samt servering söndagar vintertid.

I Bjursjön behövs inget fiskekort och här fiskar man abborre, gädda och mört. Längre norrut utmed banvallen ligger Hogsjön med växande vassområden som döljer ett rikt fågelliv. Vill du vara aktiv i en attraktiv utomhusmiljö? Det kan du vara i Hålligångparken vid Bjursjön. Parken innehåller både utegym och motorikbana – något för alla åldrar. Hålligångparken ligger strax bakom Bjursjöstugan i nära anslutning till både boulebana, löparspår och badbrygga. Här finns också två fasta grillplatser som är till för engångsgrillar. Det finns även fem härliga cykelleder som går på stigar, skogs- och grusvägar och är graderade efter teknisk svårighet. Lederna är utmärkta med skyltar och går i loopar (det vill säga att start och mål är vid samma plats). I området finns också en teknikbana.

Missa inte att förvärva detta fantastiska hus och kontakta oss vid intresse, så ordnar vi en exklusiv förhandsvisning!

Fastighetsmäklare Jessica Nyman på mobil: 072-711 33 00 eller Mimmi Vu på mobil: 070-418 00 15

Karta för Sandsoppsvägen 1

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-vannerberg-uddevalla-kommun-sandsoppsvagen-1-19406175

Avstånd till vatten: 1600 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.