Sandåsvägen 8 – 5 – Karlskoga kommun

Utgångspris: 1 695 000 kr

Beskrivning av Sandåsvägen 8

Välkommen till Sandåsvägen 8 och denna vackra 1920-tals villa i Backa.

Under åren har flertalet större renoveringar genomförts för att hålla huset i ett gott skick såsom takbyte, fönsterbyte, installation av bergvärme och solceller, nytt kök, fasadmålning mm. Tack vare det håller huset rakt igenom en god standard och ger ett välhållet intryck.

På entréplan finns hall, ett ljusgrått ikeakök med plats för matbord, ett nyrenoverat sovrum och ett mysigt vardagsrum. Övre plan erbjuder en möblerbar hall, tre renoverade sovrum och ett kaklat badrum. I källaren finns hall, pannrum och tvättstuga.

I trädgården finns uteplats, lekplats för barnen, uthus med gott om förvaringsmöjligheter och garage med loft, samt en större infart med plats för många fordon.

Backa är ett omtyckt och barnvänligt område med närhet till förskolor och skolor samt fina promenadstråk och badplatser vid sjön Möckeln. Här bor man med promenadavstånd till butiker och apotek. Goda kommunikationer med bara ett par hundra meter upp till E18 med bussförbindelse in till Karlskoga och också till Karlstad och Örebro.

Karta för Sandåsvägen 8

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-backa-karlskoga-kommun-sandasvagen-8-21155395

Avstånd till vatten: 200 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.