Samuel Ehrenstedts väg 4 – – Upplands Väsby kommun

Utgångspris: 4 800 000 kr

Beskrivning av Samuel Ehrenstedts väg 4

Välkommen till Solbacken – Samuel Ehrenstedts väg 4, där möjligheterna är oändliga för att skapa ditt alldeles egna boende. Denna charmiga fastighet, som en gång var en lanthandel, är belägen i ett högt läge längs den gamla landsvägen och bjuder på hela 263 kvadratmeter fördelade över två plan och en källare.

På entréplanet möts du av en rymlig och möblerbar hall, ett kök med separat matplats samt ett stort allrum med en bardel som är perfekt för festliga tillfällen. Här finns även ett duschrum utrustat med dusch, kommod och wc. En trappa upp väntar ett trivsamt allrum, två sovrum och ett mindre badrum, samt en inbyggd balkong som ger dig möjlighet att njuta av den vackra omgivningen. Källarvåningen är stor och erbjuder gott om förrådsutrymmen samt en tvättstuga.

Denna bostad ger dig friheten att sätta din personliga touch på planlösningen och utnyttja de generösa ytorna på bästa sätt. Och med närheten till förskolor, låg- och mellanstadieskolor har du alla bekvämligheter inom gångavstånd. Dessutom har du utmärkta kommunikationer till både Upplands Väsby station och Vallentuna station.

Ta chansen att skapa ditt drömboende i denna fantastiska fastighet!

Karta för Samuel Ehrenstedts väg 4

https://www.hemnet.se/bostad/villa-175m2-fresta-upplands-vasby-kommun-samuel-ehrenstedts-vag-4-21346727

Avstånd till vatten: 2400 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.