Sammels väg 7 – 3 – Varbergs kommun

Utgångspris: 4.295.000 kr

Beskrivning av Sammels väg 7

Välkommen till Sammels väg 7 och detta moderna enplanshus byggt 2012 med hög standard och alla bekvämligheter som önskas. Här erbjuds ljusa och rymliga rum, genomgående vitlaserade golv och generös takhöjd som ger en inbjudande och luftig känsla. Huset lämpar sig utmärkt för såväl permanentboende som fritidshus och är insynsskyddat och bra beläget endast en kort promenad från den pittoreska hamnen i natursköna Galtabäck där du kan njuta av den avslappnade kustatmosfären. Den trivsamma och väl genomtänkta planlösningen ger möjlighet till både avslappnade familjemiddagar och trevliga sammankomster med vänner. Huset har ett stort sovrum med garderober, vardagsrum, rymligt badrum med dusch och kombinerad tvättmaskin/torktumlare, kök och matplats i delvis öppen planlösning med en värmande och mysig braskamin samt utgång till den stora altanen i sydvästligt läge samt en klädkammare för förvaring. I huset finns en frånluftsvärmepump som ger behaglig vattenburen golvvärme i hela huset.

Tomten har en trevlig trädgård med både gräsmatta och buskar och de olika uteplatserna är placerade i västerläge men utan insyn från grannar. Den stora altanen, som byggdes 2021, är belägen i sydvästligt läge där du kan njuta av solen från morgon till kväll och binder samman huset med gästhuset. På altanen ryms både matbord och stolar, grill, loungemöbler och solstolar och på enda sidan finns höj och sänkbara glasräcken från Clickitup som ger ett bra skydd mot västanvinden. SPA-bad med insynsskydd ligger intill altanen och förlänger känslan av sommar. På tomten mitt emot finns ett grönområde, perfekt för lekar och aktiviteter och på framsidan finns en stor uppfart med plats för flera bilar. Elbilsladdare finns installerat och klart. Gästhuset lämpar sig också utmärkt som kontor för den som arbetar hemifrån eller till förråd.

Det är ca en mil in till Varberg och det finns fina cykelvägar längs kustlandskapet. Varför inte stanna i charmiga Träsölvsläge på en glass eller i Apelviken för lunch på någon av de mysiga restaurangerna. Från Galtabäck finns bussförbindelser både till Varberg och Falkenberg med hållplats ute vid stora vägen.

Missa inte chansen att bli ägare till denna fina enplansvilla naturskönt beläget omgärdat av strandängar och naturreservat och med promenadavstånd till havet och Galtabäcks hamn.

Välkommen att anmäla dig till visningen!

Karta för Sammels väg 7

https://www.hemnet.se/bostad/villa-3rum-galtaback-varbergs-kommun-sammels-vag-7-21297671

400

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.