Salviagatan 32 – 5 – Helsingborgs kommun

Utgångspris: 3 740 000 kr

Beskrivning av Salviagatan 32

Med grönskande och lugn omgivning ligger detta fräscha ”giraffhus” som är oerhört välskött med en tilltalande planlösning. Huset ligger på en lugn gata och passar barnfamiljen perfekt då man har fyra sovrum. Här finns många lekkamrater och trygga grannar. I den vackra och bedårande trädgården omringas man av välklippta buskar, fin gräsmatta, trädäck och det härliga uterummet från 2015 – en plats för lugn och ro! Hela trädgårdens baksida i väster är en vilsam plats som skyddas mot insyn av varierande växtlighet och här har man bästa solläget! I övrigt har området grönområde, förskola och skola på promenadavstånd.

Vacker stensättning, formklippta buskar, uteplats och genomtänkta planteringar möter oss och skapar en vacker inramning även framsidan. På entréplan välkomnas vi in i huset med kök till höger och duschrum till vänster. Det kakelklädda duschrummet med golvvärme är kombinerat med tvättavdelning och här finns tvättmaskin, torktumlare och torkskåp

Köket uppdaterades 2019 med nya luckor och fronter i mörkgrå kulör och ny maskinpark + vinkyl. Matplatsen är öppen in mot vardagsrummet. Den höga takresningen i vardagsrummet skänker en härlig känsla av rymd i kombination med takfönstren som ger massor av ljus. Utanför har man ett stort insynsskyddat trädäck som till hälften bebyggdes med ett härligt uterum 2015. Lägg därtill ett utekök och ni förstår att det är ett boende att njuta av både inne och ute. På entréplan har man även ett sovrum med garderober och en stilren trappa som tar oss upp till övre plan.

På övre plan finns tre sovrum, alla tre i bra storlek, och ett kakelklätt badrum med hörnbadkar och golvvärme. Ett av sovrummet har utgång till en balkong. Två av sovrummen har parkettgolv och ett har en golvmatta.

I trädgården har man skapat olika uteplatser för att följa solen under dagen och man har två olika förråd för förvaring. Garage finns i gemensam länga.

Huset är uppbyggt på en gjuten platta på mark med en stomme av trä och fasad av tegel. På taket ligger betongpannor och fönstren är isolerglas. Uppvärmningen värmeväxlare luft/luft från Daikin, golvmodell 2014, och via elslingor i badrumsgolven. Som komplement vid riktigt kalla vinterdagar finns oljefyllda element. Driftskostnaden 2023 uppgick till 45 548 kr och fördelades på el för uppvärmning och hushåll om 33 448 kr, V/A 3 300 kr och samfällighetsavgift 8 800 kr i vilken sophämtning ingår samt skötsel av områdets allmänna ytor och garagelängor. En garageplats tillhör huset och ligger nära huset. Man har p-tillstånd för en bil utomhus samt ett tillstånd för gäster. Möjlighet finns att ladda elbil.

Ny energideklaration är beställd då giltighetstiden för den förra från 2010 gått ut. Fastighetens energiprestanda enligt den tidigare energideklarationen låg på 81kWh/kvm/år.

Karta för Salviagatan 32

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-barslov-helsingborgs-kommun-salviagatan-32-21353783

Avstånd till vatten: 3600 meter

Bild från:

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.