Ryssby 6 – 4 – Borås kommun

Utgångspris: 4 295 000 kr

Beskrivning av Ryssby 6

Välkommen till ditt framtida hem! En plats där drömmar blir verklighet och möjligheterna är lika oändliga som fantasin. Detta unika hus är resultatet av ett starkt samarbete och en passion för att skapa något unikt extraordinärt. Varje detalj är noggrant utformad för att erbjuda en perfekt harmoni mellan funktionalitet och estetik. Det är inte bara en plats för familjen att bo, det är en plats att växa. På entréplanet finns allt en familj kan önska sig, men när behoven förändras och utrymmet behöver anpassas, öppnar sig möjligheten att utöka och inreda det övre planet som tillval.

Denna bostad erbjuder även en unik möjlighet till ekonomisk flexibilitet och långsiktig förmån. Här finns möjlighet till amorteringsfrihet i hela 5 år, och frihet från fastighetsskatt i hela 15 år. Det innebär inte bara en betydande besparing varje år utan ger också en trygghet och stabilitet i din ekonomi. Det är ett energibesparande paradis med fokus på trygghet och låga driftkostnader.

På Hestra/Ryssby bor man mitt i naturens sköna omfamning trots närheten till Borås centrala utbud. Dessa bekvämligheter gör vardagen både enkel och njutbar!

Du som naturälskare kommer att trivas här då området är omgivet av vackra grönområden och natursköna platser. En kort promenad från din dörr tar dig till underbara skogsstigar och motionsspår, där du kan njuta av lugnet och friden i naturen. För den som älskar längdskidåkning finns det även, vintertid, välpreparerade längdspår inom bekvämt avstånd, perfekt för både motion och avkoppling. För att underlätta vardagsbestyren finns även närhet till buss och matbutik. Familjer kommer även att uppskatta närheten till skolor och förskolor i området.

Via oss på Fastighetsbyrån får du direktkontakt med Husarvid. De hjälper dig med eventuella frågor kring nybyggnation och möjlighet till alternativa hustyper som kan passa just denna tomt.

Karta för Ryssby 6

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-hestra-boras-kommun-ryssby-6-21278992

Avstånd till vatten: 1300 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.