Rynings väg 12 – 5 – Nyköpings kommun

Utgångspris: 5.450.000 kr

Beskrivning av Rynings väg 12

Välkommen till denna mycket tilltalande 1,5plans-villa i natursköna och barnvänliga Malmbryggshage. Denna bostad – uppförd år 2017 – har allt du önskar dig.

Nedre plan har ett stort kök med vardagsrum i öppen planlösning med stora panoramafönster som ger ett generöst och behagligt ljusflöde. Dessutom finns ett sovrum samt badrum och tvättstuga. Övre plan har 2 sovrum, allrum (med möjlighet att göra ytterligare ett sovrum) samt badrum och förråd. Det är genomgående ljusa behagliga färger och snygga trägolv. Den maskinella utrustningen är av hög standard med komplett utrustning från tyska Siemens och bostaden kännetecknas av materialval och utförande av hög kvalitet. Strålande vacker trädgård med en myckenhet av fruktträd/buskar! Kort promenadväg till grönskande och vackra Labro Ängar och Sjösaviken!

Fin trädgård med strålande soligt läge mot söder. Stor altan med badtunna och plats för större grupp utemöbler. Dessutom finns det växthus för den som har gröna fingrar. Givetvis finns det solceller, batteripaket och laddstolpe! Dessutom är det förbesiktat för köparens trygghet. Anmäl dig gärna i förväg för att inte missa eventuella förvisningar!

Karta för Rynings väg 12

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-malmbryggshagen-nykopings-kommun-rynings-vag-12-21296584

1400

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.