Rute Hamnbacken 19 – 5 – Gotlands kommun

Utgångspris: 5 900 000 kr

Beskrivning av Rute Hamnbacken 19

Välkommen till din drömbostad i Valleviken belägen ca 300m från havet och med gångavstånd till populära Sjökrogen, en pärla på nordöstra Gotland! Detta charmiga vitputsade stenhus omfamnar dig med en atmosfär av lugn och avkoppling, omgiven av den vackra naturen och bara några steg från det glittrande havet. I närheten finner du även berömda Rute Stenugnsbageri som är berömda för sina goda bullar och vedugnsbakade pizzor.

När du kliver in i detta hem möts du av ett ljust och rymligt kök i genuin lantlig stil, perfekt för både mysiga familjemiddagar och inspirerande matlagning. De stilrena färgerna skapar en frisk och inbjudande atmosfär som genomsyrar hela huset. I vardagsrummet väntar en mysig kamin som sprider värme och skapar en harmonisk atmosfär under kvällarna. Här kan du koppla av med en bra bok eller bjuda in vänner och familj för trevliga stunder framför brasan.

På övervåningen finner du två ljusa och luftiga sovrum samt ett stilrent badrum.

I husets källare finner du praktiska utrymmen som tvättstuga och förråd, vilket gör vardagen smidig och organiserad.
För gäster eller kanske till och med som en separat del för familjen, finns en gästdel komplett med eget kök och badrum.

Trädgården är en absolut dröm med frodiga fruktträd, en vacker damm och till och med ett orangeri. Här kan du verkligen känna naturens närvaro och låta dig själv förlora dig i lugnet och skönheten som omger dig. Med bara några raska steg från trädgården når du havet, vilket gör denna plats till en sann oas för alla som älskar havet och naturen. Upplev den ultimata avkopplingen och harmonin i din egen lilla hörna av paradiset i Valleviken!

I Valleviken bor du nära natur och vatten. Här finns vackra promenadstråk i naturens lugn. På sommaren finns ”Rute Stenugnsbageri” som absolut är värt ett besök.
Lergrav i Rute socken nedför raukområdet i den djupa viken är lättåtkomligt för bilåkare på väg ut till Furillen. Här finns Lergravs fiskeläge och ”Lergrav Fisk & Café”.
Närservice som finns, Vallevikens sjökrog, Rute Stenugnsbageri och Lergrav Fisk & Café. I Lärbro finns livsmedelsbutik, gym, skola F-6 och restauranger.

Om du är intresserad utav en visning så hör av dig till Kristian eller Magnus

Karta för Rute Hamnbacken 19

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-rute-gotlands-kommun-rute-hamnbacken-19-21317308

Avstånd till vatten: 300 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.