Rustbodsgatan 14 – 5 – Västerås kommun

Utgångspris: 4.295.000 kr

Beskrivning av Rustbodsgatan 14

Detta fantastiska hem på 127+180 kvadratmeter erbjuder en unik kombination av rymlighet och bekvämlighet som kommer att förtrolla dig från första ögonblicket. Beläget på en friköpt tomt om 1133 kvadratmeter, med ett insynsskyddat läge som angränsar mot natursköna allmänningen, har denna villa med stor potential allt du kan önska dig.

Ett vardagsrum som tar andan ur dig
Det stora och ljusa vardagsrummet är hjärtat i detta hem. Med stora fönsterpartier och härlig rymd får du gott om plats att skapa minnen med familj och vänner. Med en harmonisk koppling till den generösa altanen, är detta det perfekta stället att njuta av sommardagar och kvällar med en kopp kaffe eller ett glas vin i handen.

Kök med potential
Det äldre köket har en charm som väcker fantasin. Här finns möjlighet att skapa ditt drömkök och förvandla detta utrymme till en kulinarisk oas.

Fyra rymliga sovrum samt stort badrum
Med fyra rymliga sovrum på entréplanet är detta huset där hela familjen kan växa och utvecklas tillsammans. Här finns även ett generöst tilltaget badrum med kakel, klinkers samt dusch.

En källare utöver det vanliga
Källarplanets generösa utrymmen är en skattkista av möjligheter. Här hittar du en gillestuga med öppen spis där kvällarna blir magiska. Två extra rum ger dig flexibilitet – använd dem som extra sovrum, kontor eller gym. Ett badrum med dusch och bastu ger dig spa-känsla hemma. Tvättstugan är rymlig och praktisk, med gott om plats för tvätt och torkning. En verkstad och förråd gör det enkelt att organisera dina hobbyprojekt och förvara dina ägodelar. Dessutom finns här ett uppvärmt garage för din bekvämlighet.

Utomhusparadiset
Tomten är en grönskande dröm med möjlighet att odla, leka och koppla av. Altanen under tak ger dig en skön plats att njuta av eftermiddags- och kvällssolen medan du blickar ut över den vackra trädgården.

Denna villa är mer än ett hem; det är en möjlighet att skapa ett liv fullt av minnen och drömmar. Missa inte chansen att äga denna pärla i Vallby – Kontakta oss idag för att boka din visning och uppleva detta fantastiska hem på plats!

Karta för Rustbodsgatan 14

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-vallby-vasteras-kommun-rustbodsgatan-14-21269989

Avstånd till vatten: 900 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.