Ruggsättravägen 8 – 6 – Österåkers kommun

Utgångspris: 6.595.000 kr

Beskrivning av Ruggsättravägen 8

Välkommen till denna fantastiska tvåplansvilla, färdigställd år 2020, som erbjuder en hög standard och modern design. Med sina generösa fönsterpartier flödar naturligt ljus in och skapar en ljus och öppen atmosfär i hela hemmet.

Utanför väntar en imponerande stor terrass som omger halva huset, perfekt för avkoppling och sociala tillställningar med en underbar utsikt som skapar en lugn och harmonisk miljö. Här kan du verkligen njuta av ditt eget utomhusutrymme i en avkopplande omgivning.

Bostaden har ett praktiskt och bekvämt tvåbils garage med motordrivna portar, vilket ger både säkerhet och bekvämlighet till din vardag.

Huset innehåller fyra rymliga sovrum, vilket ger gott om plats för hela familjen. Dessutom finns ett allrum som ger extra utrymme för avkoppling och umgänge. Köket är stilrent och modernt med en vacker stenbänk och är integrerat i en öppen planlösning med vardagsrummet, vilket skapar en social och inbjudande atmosfär.

De påkostade materialvalen i hela huset ger en känsla av lyx och hög kvalitet. Du kommer att uppskatta varje detalj och den omsorg som lagts ned för att skapa ett hem av högsta standard.

Ett extra lyft för detta hem är dess smarta teknologiska funktioner. Huset är utrustat med Plejd, vilket ger dig möjligheten att styra belysningen i hela hemmet via en praktisk app. Detta ger dig inte bara bekvämlighet utan också möjligheten att anpassa ljusstyrkan och atmosfären efter dina önskemål.

Dessutom har fastigheten fiberanslutning, vilket säkerställer snabb och pålitlig internetuppkoppling för att möta dagens krav på kommunikation och underhållning.

Denna tvåplansvilla är inte bara ett hem utan en livsstil. Här kan du uppleva komfort, modernitet och en avslappnad atmosfär i en perfekt kombination. Välkommen till ditt nya drömhem!

Karta för Ruggsättravägen 8

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-osterakers-kommun-ruggsattravagen-8-21265497

Avstånd till vatten: 200 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.