Rud Ängen 909 – 4 – Hammarö kommun

Utgångspris: 3 480 000 kr

Beskrivning av Rud Ängen 909

På Rud Ängen 909 bor ni på allra bästa läge på en lugn återvändsgata ett stenkast från Vänerns glittrande vatten och med skogen som närmsta granne. Det första som fångar blicken är den fantastiska trädgården och uteplatsen, som naturligt blir bostadens samlingspunkt under sommaren där gott om plats möblemang finns. Här erbjuds en lättskött trädgård med fantastisk stenläggning och planteringar på husets framsida och på baksidan finns en stor gräsmatta som bjuder in till hopp och lek. På tomten finns dessutom en härlig köksträdgård, en stor carport och asfalterad uppfart.

Inuti det välskötta huset möts ni av en genomtänkt planlösning på entréplanet, där ett modernt Marbodal-kök öppnar upp mot ett rymligt vardagsrum med gott om plats för umgänge. Det helkaklade badrummet är helt nyrenoverat. Det inglasade uterummet gör våren tidig, förlänger sommaren och ger en plats att njuta på sent inpå hösten. På övre plan hittar ni tre sovrum och ett allrum, vilket erbjuder en mer privat sfär för familjen. Här kan ni njuta av känslan av att bo i ett hus samtidigt som ni drar nytta av fördelarna med en bostadsrätt, utan bekymmer för dyra kostnader som lagfart, pantbrev och fastighetsavgift.

Här bor ni med bara ett par hundra meter till närmaste badplats vid Vänerns strand, så ett uppfriskande dopp är aldrig långt borta. Cirka 7 minuter med bil till Bästadsskolan och förskolor samt 15 minuter till mataffärer. Lekplats och härliga grönytor i området.

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Alexander vid intresse!

Karta för Rud Ängen 909

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-rud-angen-hammaro-kommun-rud-angen-909-21324581

Avstånd till vatten: 250 meter

Foto av: Yohanna Adolfsson @ Husfoto

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.