Rösselängsvägen 39 – – Östhammars kommun

Utgångspris: 4.995.000 kr

Beskrivning av Rösselängsvägen 39

Visning sker i visningshuset! Ring mäklaren för mer info!
Upptäck drömboendet i sista etappen av Sjöviksbyn – ett exklusivt möjlighet att bo i ert eget paradis! Notar är stolta över att presentera detta fantastiska hus, som är under uppbyggnad och beräknas klar i vår.

Stig in genom entrédörren och omfamnas av en genomtänkt och öppen planlösning, där generösa fönsterpartier släpper in harmoniskt ljus. Här väntar tre sovrum, två badrum och ett kök i öppen planlösning mot det inbjudande vardagsrummet.

Njut av ett lugnt boende med närhet till Östhammar och Öregrund, två pärlor i Roslagen. Området erbjuder vackra strövområden, elljusspår för löpning och skidåkning samt flera tennisbanor. Öregrund lockar med mysiga butiker, vårdcentral, apotek, sporthall, gym, bastu, bibliotek, systembolag, restauranger och kaféer. För den golfintresserade ligger Öregrunds Golfklubb endast någon minut med bil bort eller varför inte ta golfbilen ner till 7ans tee. En pittoresk ort som erbjuder aktiviteter året. På sommaren med all från båttävlingar till festivaler för alla åldrar och på vintern skridskor åkning på dammar och sjöar.

I Östhammar, kommunens centralort, lockar Östhammarsfjärden och det vackra sjötorget med ett brett utbud av restauranger. Med båten över fjärden är ni inne i centrum på minuten där ni kan promenera längs charmiga gågator omgivna av pittoresk bebyggelse. Upplev en harmonisk småstadskänsla med ett trivsamt föreningsliv och fräscha livsmedelsbutiker. Njut av goda pendlingsmöjligheter från både Östhammar och Öregrund till Uppsala, Stockholm och Gävle.

Kontakta ansvarig mäklare för mer information om bostaden samt vitvaror och färgsättning.
Observera! Vissa bilder är exempelbilder.

Missa inte chansen att skapa ditt drömboende i en idyllisk miljö där möjligheterna är lika oändliga som utsikten över Öregrund och Östhammar!

Karta för Rösselängsvägen 39

https://www.hemnet.se/bostad/villa-120m2-osthammars-kommun-rosselangsvagen-39-21268256