Röshultsvägen 3 – 6 – Hässleholms kommun

Utgångspris: 1 695 000 kr

Beskrivning av Röshultsvägen 3

Välkomna till Hörja och denna trevliga bostad med modern och stilren atmosfär. Här bor du nära naturen samtidigt som det finns kommunikationer precis i närheten. Huset ligger på en härlig naturtomt med både gräsytor och egen skogsbacke där du kan ta en mini-promenad över backen och mötas av en vidsträckt utsikt mot det öppna landskapet som ängarna bakom erbjuder.

På Röshultsvägen 3 bor du bekvämt i en modern villa med kommunalt vatten/avlopp, fiber och luft- vattenvärmepump. Förutom det finns två helkaklade badrum med golvvärme samt ett Ballingslövskök med rostfria vitvaror och integrerad diskmaskin. Boningshuset är i gott skick med yttertak från 2014 och till stor del nya fönster 2013.

När du kliver in genom dörren möts du av en rymlig hall, väl anpassad för en familj med barn. Här finns lättstädad klinker på golvet och bakom skjutdörrar döljer sig en rejäl klädkammare med både garderobslösning och bänkyta. Från hallen når du ett duschrum med kombinerat tvättrum, vilket gör vardagens rutiner smidiga och praktiska.

Vidare nås du av bostadens öppna karaktär. Här finns ett vardagsrum som till storleken är väl tilltaget och har fönster mot två håll vilket gör att rummet flödar i naturligt ljus. I anslutning till vardagsrummet finner du Ballingslövsköket som har en design som är både funktionell och estetiskt tilltalande. Köket ligger centralt och det går med enkelhet att socialisera under tiden man tillreder maten. Åskådare kan sitta vid den anpassade delen av köksbänken som också kan fungera som en frukostplats. Köket med det intilliggande matrummet bjuder in till trevliga stunder med vänner och familj. I matrumsdelen finns en braskamin som förhöjer myskänslan vid middagsbordet. Från matrummet finns ytterligare ett rum som för nuvarande familj fungerat som kontor men som med enkla medel skulle kunna bli ett sovrum om en dörr sätts upp. I detta rum finns en praktisk förvaringslösning som lämnas kvar till nästa ägare.

Från matrummet nås den stora, härliga altanen som är perfekt för att njuta av solen mitt på dagen. Nedanför altanen finns en trädgård med gräsmatta som lämpar sig för kubbspel, krocket eller något annat roligt trädgårdsspel. Tomten har med andra ord blandad karaktär med både plan gräsmatta på framsidan och skogstomt med kuperad terräng på baksidan.

På husets ovanvåning möts du av en ombonad oas med lugn känsla. Här finns två sovrum och ett stort helkaklat och mycket stilfullt badrum där du kan koppla av och varva ner efter en lång dag. Badrummet, som går helt i grå nyanser, har både dusch och extra stort badkar så du kan välja det som passar dig bäst för stunden. Här finns även en behaglig golvvärme som får dig att vilja stanna lite längre.

På tomten finns även ett gårdshus med oändliga möjligheter. Det kan bli ett perfekt ungdomsrum, ett kreativt kontor eller kanske till och med en egen träningsstudio. Byggnaden har för några år sedan fått ett nytt yttertak och fasaden har fin träpanel som är målad ljusgrå precis som boningshuset. I nuläget används gårdshuset till förvaring. Det finns en del som hyser ved och en annan för diverse trädgårdsredskap. På vinden finns även ett delvis påbörjat isolerat utrymme. Intill gårdshuset, med läge uppe på backen, finns en stor altan där du kan avnjuta en härlig grillkväll med familjen.

Är detta ett hem för dig? Välkommen på visning!

Karta för Röshultsvägen 3

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-horja-hassleholms-kommun-roshultsvagen-3-21299745

Avstånd till vatten: 2700 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.