Rosenhällsvägen 12 – 5 – Nyköpings kommun

Utgångspris: 7.950.000 kr

Beskrivning av Rosenhällsvägen 12

Välkommen till ett av stadens bästa boenden! Denna fantastiska villa på lugna Rosenhällsvägen erbjuder en unik möjlighet att äga ett exklusivt hem med ett oslagbart läge. Här kan du leva det bekväma och eleganta livet du alltid drömt om.

Här bor man med alla stadens bekvämligheter inom bara några minuters promenad. Detta är verkligen en gömd pärla som ligger bara ett stenkast från Allahelgonakyrkan med dess vackra omgivningar, Östra Bergens grönområde, Nyköpingshus och hamnen är några av stadens platser som tillhör husets kvarter.

I entrén möts du av ett ljusinsläpp från vardagsrummets stora fönster och den generösa takhöjden som sedan fortlöper i samtliga utrymmen. Redan här syns den tidsenliga och smakfulla renoveringen som utförts i bostaden. Från entrén når du både husets gästtoalett samt den nyrenoverade tvättstugan med inredning från Marbodal som ger en platsbyggd känsla. Vidare ut i vardagsrummet finner du ett kök utöver det vanliga, även det från Marbodal, den stora köksön med god förvaring och del för sittplatser ger ett väldigt socialt intryck. Här kan släkt och vänner samlas! På sommaren tillför dubbeldörrarna ut mot uteplatsen en enkelhet att njuta av måltiderna utomhus. Under årets kalla månader tillför öppna spisen en extra mysfaktor. De smakfulla materialvalen, det klassiska skafferiet, de påkostade vitvarorna utbringar tillsammans en lyxig och trivsam känsla. I fil med vardagsrum och kök ligger husets matsal, däremellan finns skjutsdörrar i original.
Bostaden har tre sovrum- Masterbedroom med platsbyggda garderober, de gröna sovrummet intill köket och ett sovrum/kontor som idag används som lekrum.
Även badrummet präglas av en lyxig känsla- den nersänkta duschen i ett tidigare hisschakt talar för sig själv. Den stora spegeln över kommoden ger en rymd. Här är materialvalen väl valda och genomtänkta!

En bostad väl värd att besöka!

Karta för Rosenhällsvägen 12

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-centralt-oster-nykopings-kommun-rosenhallsvagen-12-21138435

300

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.