Rosengränd 7 – 6 – Vetlanda kommun

Utgångspris: 2.795.000 kr

Beskrivning av Rosengränd 7

Välkommen till Rosengränd 7 i Karlslund och denna trevliga enplansvilla med källare. Öppen härlig planlösning mellan kök, matplats och det stora vardagsrummet. Genomgående fina materialval i hela huset. Kaminen som är centralt placerad kan man njuta av i stora delar av entréplan. Här finns två sovrum. Det ena har en gång varit två och kan lätt återställas om man har behovet. Ett duschrum med wc, dusch, handfat och handdukstork. I tillbyggnaden som gjordes 2009 finns ett badrum med dusch, wc, handfat, handdukstork och bastu. Här finns även ett stort vardagsrum med öppet upp till nock. Härligt ljusinsläpp med hjälp av de stora fönsterpartierna.

I källaren finns två sovrum, det ena med en öppen spis. En mindre toalett med handfat. Vidare ett hobbyrum/förråd med matkällare och tvättstuga samt pannrum/förråd. Uppvärmning sker med bergvärme. Samtidigt som huset byggdes till bytte man taket på hela huset. Garaget har nytt plåttak 2022.

Altanen som sträcker sig längst hela baksidan av huset är försedd med pergola på ena delen och en eldriven markis i andra änden. Här inbjuds till både middagar och umgänge oavsett väder.

Varmt Välkommen på visning!

Karta för Rosengränd 7

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-karlslund-vetlanda-kommun-rosengrand-7-21271028

Avstånd till vatten: 800 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.