Rosendalsvägen 4 – 6 – Botkyrka kommun

Utgångspris: 4 475 000 kr

Beskrivning av Rosendalsvägen 4

I natursköna Uttran finns denna rejäla villa om totalt 182 m² fördelade på två fulla plan med väldigt flexibel planlösning. Möjligheter finns att skapa ytterligare 1-2 sovrum om detta behov finns. Läget är väldigt privat med lummig grönska mot närmsta grannar. Eventuellt så finns det möjlighet till att stycka fastigheten men detta är inget som kan garanteras.

Övre plan rymmer kök med stor potential och väl tilltagen matplats med utgång till den stora balkongen. Vardagsrummet är också rejält med stora fönsterpartier mot lummig grönska. På detta plan finns det även två sovrum i olika storlekar samt en helkaklad dusch/WC med golvvärme och spotlights i tak. Baksidan av villans exteriör nås via två altandörrar, en i vardagsrummet och en i hallen.

Entréplanet rymmer i dagsläget två sovrum, allrum, hobbyrum/verkstad/förråd samt en avdelning med dusch/bastu och tvätt. Denna sista del nås även via en grovingång.
Detta plan har även en bra hall/entré med garderober och separat WC samt två separata förrådsdelar. Framsidan nås via två altandörrar i olika rum.

Tomten är till större delar omgiven av grönska och innersta delen är ganska orörd men har stor potential. Klicka på filmen under länkar för att få en bättre bild på hur denna del ser ut. Garaget är i behov av renovering och villan är i behov av modernisering. Investering i en eller två luftvärmepumpar skulle sänka elkostnaderna rejält. Fiber finns indraget.

Promenadavstånd till förskola och grundskola samt smidiga kommunikationer via buss som tar dig till Tumba C på några minuter. Trivsamt och barnvänligt område med närhet till härlig natur som inbjuder till både svampplockning och skogspromenader. Brosjön och sjön Utterkalven finns i närområdet och bjuder på goda badmöjligheter och grillplatser.

Hjärtligt välkommen!

Karta för Rosendalsvägen 4

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-uttran-botkyrka-kommun-rosendalsvagen-4-21346809

Avstånd till vatten: 750 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.