Rommevägen 90A, 90B och 90C – 6 – Borlänge kommun

Utgångspris: 2.995.000 kr

Beskrivning av Rommevägen 90A, 90B och 90C

Välkommen till denna uthyrningsmöjlighet i Romme, som väntar på dig med storslagna visioner! Denna fastighet erbjuder inte bara ett hem, utan en chans att både bo själv, hyra ut eller bedriva verksamhet. Med två lägenheter om 3 rum och kök och ca 94 kvm vardera, ett härbre med eget hushåll, och potential att inreda vinden till ytterligare en lägenhet, ger detta hem en unik flexibilitet för olika livsstilar och behov.

Stora renoveringar som ett nytt tak och en omputsad fasad har redan genomförts för att säkerställa att huset håller ett bra skick under många år framöver. Lägenhet 1 har blivit moderniserad med ett helt nytt kök, medan lägenhet 2 har fått ett nytt badrum. Dessutom finns en imponerande maskinhall/garagebyggnad som erbjuder massor av möjligheter för förvaring, verkstad eller andra kreativa ändamål.
Denna fastighet är perfekt för företagare som söker både kontorsutrymme och boende, uthyrningsmöjlighet, eller för den stora familjen som drömmer om ett generöst hem med plats för alla. Här är möjligheterna verkligen oändliga.

Fastigheten är besiktigad med Varudeklarerat som är marknadens mest omfattande paket för besiktning och försäkring. Genom försäkringen får både säljare och köpare ett starkt försäkringsskydd i 10 år.

Tillträde kan ske from 1 juni. Välkommen med din visningsanmälan!

Karta för Rommevägen 90A, 90B och 90C

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-romme-borlange-kommun-rommevagen-90a,-90b-och-90c-21297004

1000

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.