Rökvarnsvägen 9 – 5 – Norrtälje kommun

Utgångspris: 3.900.000 kr

Beskrivning av Rökvarnsvägen 9

På Rökvarnsvägen 9 i Rö finns nu denna 1-plansvilla från 2019 till salu!
Rö är en växande pärla och ligger endast ca. 40 minuter från Stockholm. Huset erbjuder en boarea om 129 kvm som fördelar sig på totalt fyra sovrum, tvättstuga/groventré, badrum, WC-rum samt vardagsrum och kök i öppen planlösning med värmande täljstenskamin. Från köket/tvättstugan finns altandörrar ut till stora uteplatsen om ca. 102 kvm i soligt sydväst & nordväst.

Tomten är 2 474 kvm består till största delen av plan och fin gräsmatta och är mestadels insynsskyddad.

Fastigheten erbjuder bekvämligheter som fiber, tvättmaskin, diskmaskin, eldstad och billiga uppvärmningskostnader!

Här bor du i en lantlig miljö på landet men har ändå nära till både Stockholm och Norrtälje. Till Stockholm åker du med bil på ca 40 minuter och till Norrtälje på ca. 15 minuter. Det är också nära till Uppsala (50 minuter) och Arlanda (40 minuter). Närhet till bussar som tar dig hela vägen till Danderyds sjukhus eller Tekniska Högskolan. Utanför dörren finns naturen som erbjuder dig ett rikt djurliv, härliga skogspromenader med bär- och svampplockning.

Bara 1,2 km bort ligger en omtyckt förskola (Rövarborgens förskola). Närmaste samhälle är Rimbo dit du kommer på ca 8 minuter med bil. I Rimbo finns både skolor (låg-, mellan- och högstadieskola), förskolor och idrottsplats. Mat handlar du på Ica eller Coop. I centrum finns systembolag, bank, vårdcentral, BVC, tandläkare, gym, badhus, restauranger, fik mm.
Norrtälje, 15 minuter med bil från huset, är en härlig mindre stad som har det mesta – mysiga gågator, shopping, butiker, stort badhus, skidbacke mm.

Välkommen med din intresseanmälan!

Karta för Rökvarnsvägen 9

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-ro-norrtalje-kommun-rokvarnsvagen-9-20690496

400

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.