Rödeviksvägen 32 – 8 – Kungsbacka kommun

Utgångspris: 7.750.000 kr

Beskrivning av Rödeviksvägen 32

Välkomna till denna härliga etagevillan med spännande arktiektur! Ett hem som erbjuder gott om plats och högt i tak i både kök och vardagsrum samt fantastiskt ljusinsläpp och luftig atmosfär. Med många sovrum och flera allrum, inklusive ett på översta våningen med panoramautsikt över det vidsträckta havet, erbjuder detta hem en unik och exklusiv livsstil.
Njut av två balkonger som ramar in den hisnande havsutsikten och härliga sommarkvällar i havsbrisen, perfekta för avkoppling eller underhållande gäster. En rymlig källare innehållande tvättstuga, verkstad och en matkällare, med gott om förvaringsmöjligheter som kompletteras av flera förråd och klädkammare runt om i huset. Ett dubbelgarage med loft erbjuder gott om förvaring och plats för hobbyprojekt. Den platta och lättskötta tomten är en fröjd för trädgårdsälskare och erbjuder flera planteringar som frodas under sommarmånaderna.

Beläget näst längst in på en återvändsgata , erbjuder detta hem en fridfull tillflyktsort med minimal trafikstörning. Nära till naturen och bara en kort promenad till Rödevikens salta bad, där långgrunt vatten passar perfekt för de små. För den som gillar djupare vatten går det att bada från bryggan där det också finns en båtplats tillgänglig.

Vallda erbjuder bekvämligheter såsom skolor, mataffärer, gårdsbutiker och träningsanläggningar, med enkel tillgång till kollektivtrafik till Kungsbacka station. Upplev det bästa av landsbygdsliv och havsnära boende i detta enastående hem i Vallda!

Karta för Rödeviksvägen 32

https://www.hemnet.se/bostad/villa-8rum-smarholmen-kungsbacka-kommun-rodeviksvagen-32-21303444

Avstånd till vatten: 300 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.