Ringvägen 57 – 5 – Katrineholms kommun

Utgångspris: 3 795 000 kr

Beskrivning av Ringvägen 57

Varmt välkommen till Ringvägen i Laggarhult, ett fantastiskt läge med skog och natur som närmsta granne. Här njuter ni av lugnet med skogens sus och närhet till Katrineholms stadskärna.

Vi välkomnas till en idealisk familjevilla med generösa ytor och många sovrum i ett barnvänligt och populärt område i Katrineholm. Huset erbjuder den perfekta kombinationen av bekvämlighet, komfort och stil.
En mycket trevlig planlösning ger flexibilitet med möjlighet till flera mysiga sovrum både på entré- och övreplan. Ett av sovrummen på entréplan har lyxen med en alldeles egen walk-in-closet. De generösa och öppna sällskapsytorna är perfekta för att umgås och bjuda in familj och vänner och njuta av underbara stunder tillsammans.
Att huset har renoverats med fina materialval och detaljer möts vi av redan i hallen där varje detalj är omsorgsfullt utformad för att skapa en känsla av en modern och lyxig stil. Det moderna och välutrustade köket i öppen planlösning mot vardagsrummet ger tillfälle att umgås vid matlagningen, att sedan kunna ha möjligheten att sitta i det inglasade rummet med vacker syn mot trädgården och naturen med dess färgprakt beroende på årstid ger en mycket trivsam känsla. Från det inglasade rummet öppnas vikväggar ut till den fina terrassen och pergolan. Under pergolan njuter man av de fantastiska sommarkvällarna med grillafton eller ett härligt dopp i poolen. Vill man lyxa till det så kan man njuta i det varma spabadet under stjärnorna.
Vardagsrummet bjuder på fint ljusinsläpp, den härliga sprakande braskaminen och gott om plats för soffgrupp. Här finns en luftvärmepump installerad, vilket ger dig en energieffektiv och kostnadseffektiv lösning för uppvärmning och ventilation. Detta bidrar till en behaglig inomhusmiljö och minskade energikostnader.
Badrum och toalett finns fördelade på varje våningsplan. Rymlig tvättstuga med gott om plats och förvaring samt en bastu.
Ett förråd finns på fastigheten för diverse trädgårdsredskap samt uppfart intill huset där flertal bilar får plats. Garage för förvaring.

Ett hus med bekvämligheter, exklusiva tillval samt ett perfekt läge. Ett boende som har allt man kan önska sig!
Närhet till Katrineholms stadskärna där vi finner mysiga restauranger och fik. Barnomsorg och skolor finns på gångavstånd. Fina skogs- och promenadstråk och med Sörmlandsleden i närheten.

Varmt välkomna att boka in er på visning för att uppleva detta fantastiska hus!

Karta för Ringvägen 57

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-laggarhult-katrineholms-kommun-ringvagen-57-21299853

Avstånd till vatten: 1900 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.