Ringvägen 4 – 9 – Lidingö kommun

Utgångspris: 38.750.000 kr

Beskrivning av Ringvägen 4

Välkommen till denna fantastiska sekelskiftesvilla från 1910 på mycket eftertraktat läge i Herserud. Många vackra och tidstypiska detaljer bevarade såsom spröjsade och blyinfattade fönster, utsmyckningar och takmålningar. Villan ritades av Edvard Bernhard som bland annat ritat Villagatan 13, Röda Kvarn och Erstagården i Nacka. Huset ligger som ett smycke i området med sin vackra putsfasad, den muromgärdade trädgården och den robusta grinden in.

Bostaden omfattas av totalt 354 kvm varav 84 kvm biyta som disponeras över fyra våningsplan, garage samt spadel som idag nyttjas som gästhus.

Entréplan med stora sociala ytor, eldstäder, ett påkostat kök och en representativ entré. Övre plan med fyra sovrum, två badrum samt förvaring. Vindsplanet disponeras med sovrum med öppen spis och sjöglimt samt en bra förvaringsvind. Soutterängplan med ett härligt allrum med vackert handslaget tegelgolv – perfekt som tonårsdel/lekrum eller möjlighet till fler sovrum. Badrum, tvättstuga, pannrum, vinkällare, groventré samt ytterligare förråd. Varmgarage med förlängning som idag är ombyggt till gästdel med pentry, relax och dusch, möjligt att göra till bastu.

Härlig och uppvuxen trädgårdstomt i etage med flertalet träd och buskar, gräspartier och uteplatser. Tomten skyddas av en vacker mur.

Herserud är ett mycket eftertraktat område på Lidingö tack vare sitt höga läge och vackra hus i området, därtill nära bron, god närservice i området med café, matbutik, gym, veterinär, förskolor samt goda kommunikationer.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Andrea Brodin 0739-393437, för visningstider.

Karta för Ringvägen 4

https://www.hemnet.se/bostad/villa-9rum-lidingo-lidingo-kommun-ringvagen-4-21303537

Avstånd till vatten: 500 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.