Ringvägen 13 – 4 – Tierps kommun

Utgångspris: 1.495.000 kr

Beskrivning av Ringvägen 13

Välkommen till Ringvägen 13 – det röda tegelhuset på hörntomten med skog som närmsta granne. Tomten omges av gärdesgård och har en otrolig charm i den sluttande marken med berg i dagen och skogsparti på baksidan. I skogspartiet och på tomten växer blåbär, lingon och skogshallon. Den här tomten har allt att erbjuda vad gäller odlingsmöjligheter och fina gräsytor. Huset som byggdes 1963 har renoverats med varsam hand och här får ni ett verkligt charmigt 60-talshem med altaner på båda sidor av huset samt rymligt garage.

Entréplanet om 82 kvm disponeras över hall med utrymme för hatthylla och skoställ, två sovrum med inbyggda garderober, nytt och helkaklat badrum, upprustat kök med matplats samt stort vardagsrum med utgång till altan mot baksidan. Från hallen kommer ni ned till källarvåningen som har inretts med sovrum/gästrum. Övriga utrymmen i källaren är tvättstuga, WC, pannrum, matkällare, förråd och garage.

Ett praktiskt boende med flera stora renoveringar utförda och ett enkelt hem att sköta för bästa livskvalitet där ni kan njuta av annat i livet än att renovera hus. Här har ni kommunalt vatten och avlopp, tegelfasad, uppvärmning via bergvärme samt mysvärme från kaminen i vardagsrummet, taket är nytt sedan 2022 och vinden har tilläggsisolerats, badrummet i entréplanet och WC i källaren är nyrenoverade, fiber är installerat samt de flesta ytskikt är nya.

Välkommen på visning, välkommen hem!

Karta för Ringvägen 13

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-tobo-tierps-kommun-ringvagen-13-21297213

2900

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.