Ringarstigen 6B – 7 – Stockholms kommun

Utgångspris: 12 400 000 kr

Beskrivning av Ringarstigen 6B

Välkommen till detta familjehem på en lugn gata i populära Bromma Kyrka. Med modern design och tidlös elegans erbjuder detta hem en unik möjlighet att skapa minnen och trivsel för hela familjen.

Här är några av bostadens höjdpunkter:

Läge, Läge, Läge! Denna bostad är perfekt lokaliserat i Bromma Kyrka. Med en kort promenad når du omtyckta Bromma Kyrkskola (F-2), Norra Ängby skola (F-6), samt Nya Elementar Skola (F-9). Dessutom finns det gott om lekplatser och grönområden för barn att utforska och roa sig i.

Husets planering: Huset är verkligen bra planerat. På entréplan finns en rymlig hall, ett praktiskt och fräscht Ballingslöv-kök som rymmer matbord för fyra personer. Vardagsrummet är stort och är en naturlig samlingsplats för umgänge. Den öppna spisen ger verkligen en hög mysighetsfaktor! Från vardagsrummet når du den stora altanen i söderläge, som har plats för både soffa, grill och matbord. Via en spiraltrappa går du enkelt ner på tomten från altanen. Husets övre våning har fyra rymliga sovrum, vilket ger varje familjemedlem sin egen personliga oas.

Här finns även ett nyrenoverat badrum, en inredningsbar hall (perfekt som arbetsplats!) samt balkong med morgonsol. I källarvåningen finns förutom en praktisk groventré, ett rymligt allrum för barn och gäster, tvättstuga samt dusch, toalett och bastu. Toalett hittar du på alla våningsplan. Tomten är insynsskyddad och prunkande av blommor, fruktträd och växter. Under 2022 gjordes rabatterna om av en trädgårdsarkitekt.

Ljus och Rymd: Stora fönster öppnar upp rummen och släpper in naturligt ljus från alla väderstreck, vilket ger en känsla av rymd och skapar en inbjudande atmosfär.

Natursköna Upplevelser: Bromma Kyrka är omgivet av natursköna områden, och det närliggande naturreservatet Kyrksjön är perfekt för promenader, utflykter och bad (och skridsko- eller skidåkning på vintern).

Hjärtligt välkomna att kontakta mig Christopher Maurie för mer information om huset.

Karta för Ringarstigen 6B

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-bromma-kyrka-stockholms-kommun-ringarstigen-6b-21325244

Avstånd till vatten: 750 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.