Riktargatan 5 – 9 – Eskilstuna kommun

Utgångspris: 3.695.000 kr

Beskrivning av Riktargatan 5

Unikt tillfälle att förvärva denna herrgårdsliknande villa belägen i pittoreska Torshälla. Ett vackert hem med imponerande arkitektur och karaktäristisk putsad fasad, plåttak samt en boyta om hela 260 kvm. Huset har en storslagen atmosfär och är beläget med kort gångavstånd till Torshälla centrum.

I bostaden finns tidstypiska detaljer såsom speglade dörrar och vackert fiskbensparkettgolv. Här kan ni känna storheten och rymligheten genom de höga takhöjderna och de imponerande fönsterpartierna som släpper in det vackra dagsljuset. Köket är renoverat under senare år med moderna vitvaror, rikligt med förvaring och bra arbetsytor. Hemmet erbjuder generösa sällskapsutrymmen med matrum och vardagsrum som skapar utrymme att samla vänner och familj till glädjefyllda måltider. Flera eldstäder finns i bostaden vilka sprider en härlig doft och värme genom hela hemmet. När solen lockar tillägnar ni dagarna på den tilltagna altanen som sträcker sig utmed gavelsidan i bästa sydvästläge.
Här finns bra möjlighet för er som söker ett stort och rymligt hem med möjlighet att sätta er egen prägel. Bostaden är ansluten till fjärrvärme och kommunalt vatten och avlopp, besiktning är utförd.

Fastigheten omsluts av vackert uppvuxen trädgårdstomt. Grönskande gräsmatta sträcker ut sig runt huset tillsammans med fruktträd, buskar och planteringar. På framsidan finns ståtlig Hängbok som tillsammans med övriga träd ger er skön skugga på tomten under sommarens varmaste dagar. På tomten finns uthus med fler rum som både kan nyttjas som verkstad såväl som ateljé. Intill finns även vidbyggt förråd och vedbod. Den grusade uppfarten erbjuder plats att parkera flertalet bilar.

Här bosätter ni er med en kort promenad till charmig småbåtshamn med möjlighet att hyra båtplats. Njut av Torshällas trivsamma samhälle med gamla anor och vackra kullerstensgator. I Torshälla finns en rad återkommande händelser under året som bland annat Torshälla marknad med traditionella hantverk i unik gammeldags miljö. I bostadens närhet finns ett rikt utbud av bland annat kultur, restauranger och affärer. Här finns de flesta bekvämligheter som bibliotek och flera matvarubutiker, förskolor och grundskolor inom gångavstånd från bostaden. Torshälla är beläget endast några kilometer från Eskilstunas centrala delar. Goda bussförbindelser med täta avgångar mot centrum. Närområdet är mycket barnvänligt och flera lekplatser finns att tillgå för lek och skoj.

Karta för Riktargatan 5

https://www.hemnet.se/bostad/villa-9rum-torshalla-eskilstuna-kommun-riktargatan-5-21273018

Avstånd till vatten: 100 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.