Riksrådsvägen 7 – 7 – Stockholms kommun

Utgångspris: 10 500 000 kr

Beskrivning av Riksrådsvägen 7

Varmt välkomna till denna vackra 20-tals fastighet i tre plan med lugnt läge på stor, barnvänlig och grönskande tomt (friköpt) i mycket omtyckta kvarter.

Fastigheten har varsamt renoverats under årens lopp och erbjuder ett rymligt och flexibelt boende för både den lilla och den större familjen. Huset är genomgående i fint skick både in och utvändigt och har genom åren tagits om hand väl.

På övervåningen finner du två välplanerade sovrum och en mindre hall perfekt för förvaring eller arbetsplats. Här finns också ett helkaklat och klinkat badrum med dusch och eldriven golvvärme.

På mellanvåningen (entrévåning) finns ett trivsamt kök med matplats och med en fungerande vacker kakelugn. Köket är utrustat kyl/frys, diskmaskin, fläkt, spis och microvågsugn. I köket finns plats för matbord för ca 4-6 personer. Trevlig matsal i hörnlöge med fönster i två väderstreck och god plats för möblering. Det som idag nyttjas som ett trevligt vardagsrum kan enkelt delas av och i stället skapa 2 till sovrum om behöv finns(se alternativ planritning). Här finns också tillgång till gäst-wc i gott skick.

På den nedre våningen finner du en stor gillestuga som kan användas helt enligt eget behov och önskemål (sovrum, allrum etc), ett stort kontor samt ett rymligt helkaklat och klinkat badrum med badkar samt tvättmaskin och torktumlare samt utrustat med golvvärme(el).
Till nedervåningen finns även en separat egen ingång och groventré.

Fastigheten har även ett välplanerat separat garage med plats för en bil samt arbetsbänk och förvaring.

Njut i den grönskande trädgården med uppvuxna äppelträd och med både jordgubbs- och hallonland. I pallkragarna odlar du gärna sommaren grönsaker för eget behov! Trädgården är mycket barnvänlig med stora lekytor på fin gräsmatta. Dessutom finns en stor grönyta som sammanlänkar alla husen runtom och är perfekt för barnen i kvarteren att leka på.

I Enskededalen är det mycket lätt att trivas och läget på Riksrådsvägen är eftertraktat med underbara Nackareservatet alldeles runt hörnet. Även den vackra Skogskyrkogården ligger på bekvämt gångavstånd en kort promenad bort. I området finns skolor, förskolor och bra kommunikationer på bekvämt gångavstånd – perfekt för dig som vill bo centralt och naturnära.

Tunnelbana grön linje ligger på smidigt promenadavstånd där du når både Kärrtorps station och Bagarmossens station inom 10 minuter.

Kontakta mäklare för mer info!

Karta för Riksrådsvägen 7

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-enskede-enskededalen-stockholms-kommun-riksradsvagen-7-21324330

Avstånd till vatten: 1500 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.