Remnavägen 41 – 5 – Katrineholms kommun

Utgångspris: 3.600.000 kr

Beskrivning av Remnavägen 41

Välkommen att kontakta mäklaren för privat visning!
I Laggarhult med skogen runt knuten finns denna helrenoverade villa till försäljning. Med närhet till skola, idrottsanläggningar och friluftsområde är detta en perfekt bostad för barnfamiljen. Bostaden är på 135 m² med en inredd källare på 84 m² och har 5 rum varav 4 sovrum. Dessutom finns en gillestuga och gästrum i källaren. Hela huset är renoverat från 2019 fram till dags datum med nya ytskikt, nya våtrum och nytt kök. Alla ytterväggar är tilläggsisolerade från insidan och grunden är omdränerad och isolerad. Taket byttes 2019 och då installerades även 17 solpaneler som ger en låg energikostnad.
På tomten finns ett garage och ett nybyggt förråd för trädgårdsredskap m.m. Framför garaget har säljaren breddat infarten så det finns plats för 2 bilar och utöver detta finns en anlagd parkering för husbil, husvagn eller släpvagn.
Från huset är det endast 100 m till skogen där det finns el-ljusspår och mountainbike-leder. På gångavstånd finns Sandbäcksskolan med åk F-6. Du tar dig även lätt över till Lövåsens handelscentrum med bil eller cykel.

Karta för Remnavägen 41

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-katrineholm-laggarhult-katrineholms-kommun-remnavagen-41-20551135

Avstånd till vatten: 2000 meter

Foto av: Tina Hultman @ Husfoto

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.