Rävsal 200 – 7 – Kungälvs kommun

Utgångspris: 5 795 000 kr

Beskrivning av Rävsal 200

Välkommen till ditt framtida hem, där en idyllisk lantlig tillvaro möter bekvämligheten av närheten till Kungälv. Detta charmiga enplanshus med källaren som har full takhöjd, omges av en stor tomt om nästan 2700 kvm med fantastisk natur!

På entréplanet välkomnas du av tre väl tilltagna sovrum, perfekta för en familj eller för att välkomna gäster. Här finner du också ett stort vardagsrum med kamin, kök och ett rymligt badrum med dusch och badkar samt en separat toalett. Källaren erbjuder ett allrum som enkelt kan göras om till två sovrum, stor gillestuga/allrum, bastu, ett badrum samt en separat toalett. I källaren hittar du även en praktisk tvättstuga samt förrådsutrymmen.

Huset är beläget i ett naturskönt område med fantastisk utsikt över ängarna. Här finns också ett dubbelgarage och friggebod för att underlätta din vardag. Den stora tomten erbjuder många möjligheter för den som önskar skapa sitt egna lantliga paradis.

Naturen blir din närmaste granne, och du kan njuta av lugnet och stillheten. Samtidigt har du nära till Kungälv med alla dess bekvämligheter och kommunikationer, där expressbussarna tar dig enkelt till Göteborg på ca 25 min perfekt för jobbpendling!

Säljaren har lämnat ett förslag på avstyckning av fastigheten (se bild i annonsen).

Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Karta för Rävsal 200

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-kungalvs-kommun-ravsal-200-21329907

Avstånd till vatten: 1300 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.