Ravinvägen 2 – 4 – Södertälje kommun

Utgångspris: 4 480 000 kr

Beskrivning av Ravinvägen 2

Med ett optimalt läge i populära Mariekäll är det lätt att trivas här – något som nuvarande ägare har gjort sedan flytten gick hit 2003. Parhuset, som är i två plan, har under åren renoverats med varsam hand där bland annat kök, badrum, uppvärmningssystem och ytskikt har mordeniserats. På tomten finns också ett fristående garage med en separat förrådsdel, växthus och uteplatser i flera olika väderstreck.

Det är svårt att sammanfatta alla värden som finns här – men nuvarande ägare beskriver det bästa med huset och läget såhär:

”Det lätt att ta sig ut i trädgården. Här kommer morgonsolen tidigt och det är skönt att starta dagen med frukost ute vid växthuset, känna doften från rosorna och lyssna till koltrasten som ofta vistas bland träd och buskar. När kvällen kommer är det sol på framsidan av huset, och är det en regnig eller mulen kväll passar det bra att vistas i växthuset på baksidan. Jag föll för mitt hus första gången jag besökte det. Det är ett lugnt område med villor och parhus inbäddade i gröna trädgårdar som samtidigt ligger nära centrum med butiker, service och kommunikationer. Det har varit så många ljuvliga år och mest har jag glatt mig åt trädgården, som jag har många fina sommarminnen från.”

Känner du att Ravinvägen 2 kan vara adressen dit din post ska skickas framöver? Varmt välkommen att kontakta mig för en visning. Missa inte heller att läsa mer om huset och se filmen på vår hemsida dessförinnan.

Varma försommarhälsningar,
Jonathan och teamet på Florin Partners

Karta för Ravinvägen 2

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-mariekall-sodertalje-kommun-ravinvagen-2-21353410

Avstånd till vatten: 550 meter

Bild från:

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.