Rågbacksvägen 16 – 3 – Askersunds kommun

Utgångspris: 1 595 000 kr

Beskrivning av Rågbacksvägen 16

Välkommen till Rågbacksvägen 16, en pärla belägen i det eftertraktade Estabo-området, där närheten till Tisaren förgyller vardagen!
Nu har du möjligheten att förvärva denna fantastiska fastighet, som bjuder in till både avslappnat sommarliv och njutbara året-runt-upplevelser.

Detta fritidshus med permanentstandard presenterar två mysiga sovrum samt ett rymligt badrum komplett med dusch, handfat, tvättmaskin och varmvattenberedare. Ett generöst allrum hälsar dig välkommen och erbjuder en naturlig samlingspunkt för både vila och festmåltider, med köket smidigt anslutet till rummets hjärta. Från allrummet öppnar sig dörren till den väl tilltagna verandan, där det erbjuds panoramautsikt över de vidsträckta åkrarna!

Uppfarten rymmer med lätthet flera fordon, medan garagets imponerande port välkomnar dig med stora möjligheter, här kan du förvara din båt eller husvagn och låta drömmarna om äventyr ta fart. I närheten väntar Tisaren med öppna armar med båtplatser som erbjuder en upplevelse utöver det vanliga för den som söker äkta livskvalitet!

Kontakta Albin Andersson för en exklusiv visning och låt din dröm om det perfekta boendet bli verklighet redan idag!

Karta för Rågbacksvägen 16

https://www.hemnet.se/bostad/villa-3rum-askersunds-kommun-ragbacksvagen-16-21307818

Avstånd till vatten: 400 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.