Radhusvägen 15 – 4 – Piteå kommun

Utgångspris: 795 000 kr

Beskrivning av Radhusvägen 15

VÄLKOMMEN PÅ FÖRHANDSVISNING MED INTERIÖR FOTOGRAFERING!

Ta chansen att förvandla detta hus till ditt drömhem på Degeränget! En villa med potential och cykelavstånd till både Öjebyn och Piteå Centrum.

Med en altan, uteplats och förråd utomhus finns det gott om möjligheter att skapa en härlig utomhusmiljö där du kan njuta av soliga dagar och trevliga stunder med familj och vänner.

Den stora parkeringen med plats för upp till tre bilar och det varma garaget för en bil gör det till ett bra alternativ för er som har flera fordon.

Inuti hittar du två sovrum på markplan med potential för ett tredje, samt möjligheter till ytterligare sovrum eller hobbyrum i källaren. Källaren är ett verkligt guldkorn med stor potential för omvandling till extra boendeyta eller användning efter dina behov och önskemål.

Huset har delvis behov av uppfräschning av ytskick men för den händige är det inga större problem Det finns redan ett badrum på markplan och en liten WC på källarplan, vilket ger en bra grund för att börja förverkliga dina visioner.
Ge detta huset en andra chans och låt din kreativitet flöda – möjligheterna är oändliga. Kom och upptäck potentialen som väntar på dig i detta charmiga hem på Degeränget!

Karta för Radhusvägen 15

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-degeranget-pitea-kommun-radhusvagen-15-21326540

Avstånd till vatten: 500 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.