Pudelvägen 8 – 5 – Trelleborgs kommun

Utgångspris: 3.995.000 kr

Beskrivning av Pudelvägen 8

Välkommen till denna ljusa och luftiga enplansvilla belägen nära havet i Simremarken, Trelleborg. Med närhet till kommunikationer och stranden är detta ett perfekt läge för den som vill njuta av både stadens puls och naturens skönhet.

Denna friliggande villa erbjuder en optimal planlösning med fyra rum och generösa 126 kvadratmeter boyta. Här finner du även ett rymligt uterum i västerläge samt ett trädäck som sträcker sig mot både väster och söder, perfekt för att njuta av solens strålar.

Garaget, som är separerat från bostaden, erbjuder gott om utrymme för både förvaring och verkstad. För den miljömedvetne finns även en elbilsladdare samt solceller på taket, vilket minskar både din klimatpåverkan och dina elkostnader.

Med en tomtarea på 1007 kvadratmeter finns gott om plats för lek och rekreation. Här kan du njuta av närheten till vattnet och ta långa promenader längs stranden.

Sammanfattningsvis erbjuder denna enplansvilla en fantastisk livsstil med närhet till havet, kommunikationer och naturen. Perfekt för den som önskar bo i en bekväm och modern bostad med miljövänliga lösningar. Välkommen till Pudelvägen!

Karta för Pudelvägen 8

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-simremarken-trelleborgs-kommun-pudelvagen-8-21270399

Avstånd till vatten:

Bild från: