Polkavägen 14 – 4 – Härryda kommun

Utgångspris: 4 350 000 kr

Beskrivning av Polkavägen 14

Längst in på en lugn återvändsgata finner vi denna optimalt planerade enplansvilla. Här bor man verkligen med naturen som granne. Med en stig direkt ut från tomten tar man sig ut i den angränsande skogen och når då mängder av promenadvägar och stigar. Från bostaden är det promenadavstånd till både Yxsjöns och Landvettersjöns badplatser. I den intilliggande skogen finns dessutom gott om bär, svamp och vackra naturupplevelser.
Villan har byggts ut och renoverats genom åren och interiört erbjuder villan nu ljusa och optimalt planerade ytor. Vilket fördelar sig på ett mysigt vardagsrum med kamin, charmigt kök, tre sovrum i bra storlek samt ett renoverat badrum. Förvaringsutrymmen erbjuds i form av garderober i alla sovrum samt i hallen. I anslutning till köket når vi en altan med plats för sittmöbler och grill. Från altanen når vi vidare ut i trädgården. Den generöst tilltagna tomten, som till stor del är helt skyddad från insyn, har mycket potential för den med trädgårdsintresse. Här finns plana gräsytor och sluttningar som ger möjlighet att skapa en vacker och variationsrik trädgård. Ett växthus ger en mysig sittplats eller en god möjlighet att förlänga odlingssäsongen. Trädgården är till största del inhägnad.
Bilen parkerar man bekvämt i garaget eller på uppfarten intill huset som ger plats för flera bilar.

Det idylliska området Nya Långnäs är starkt kännetecknat av det naturnära läget med närheten till sjöar med fina badplatser, vacker skog med mängder av promenadvägar och består av blandad villabebyggelse. På drygt 5 minuter med bil når man Mölnlycke centrum med dess växande serviceutbud. Till Göteborg tar det drygt 15 minuter med bil. Här bor man med direkt närhet till skogen med mängder av promenadvägar, bär, svamp med vackra naturupplevelser och omgivningar. Under sommartid finns flera badplatser att välja på med bland annat badbrygga och härlig sandstrand, under kalla vintrar agerar vissa sjöar både skridsko- och skidbana.

Varmt välkomna att höra av er vid frågor eller intresse för visning!

Karta för Polkavägen 14

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-molnlycke-harryda-kommun-polkavagen-14-21332206

Avstånd till vatten: 800 meter

Bild från:

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.