Plommonvägen 3 – 4 – Simrishamns kommun

Utgångspris: 2 695 000 kr

Beskrivning av Plommonvägen 3

Parhuset på Plommonvägen 3 ligger vackert inbäddat på populära Agdelund som har ett högt och lugnt läge i Kivik. Huset har ytterst välhållen inomhus- som utomhusmiljö med bland annat nyrenoverat badrum från 2022 och vidbyggt uterum från 2012. Storleken på såväl tomten som huset gör att boendet lämpar sig lika väl som deltidsboende- som för permanentboende.

Huset är praktiskt planerat med tre bra sovrum med gott om plats för både stora och små, där varje sovrum har garderober och generöst ljusinsläpp. Köket har gott om skåp och generös matplats. Badrummet totalrenoverades år 2022 med högkvalitativa val i form av badrumsinredning från INR och Vedum, därtill tvättmaskin och torktumlare från Bosch.

Bostaden har en snygg, lättillgänglig och öppen planlösning, som även går att förändra om så önskas. Vardagsrummet är rymligt med stora fönsterpartier mot trädgården och altandörr som vetter ut mot det sköna uterummet och det rejäla trädäcket. Trädgården ligger i bästa västerläge och har sol under hela dagen och kvällen – en förtjusande plats och vindstilla oas. Lättillgängligt ligger även en friggebod samt kombinerat förråd- och garage om 26 kvm.

Oavsett om du letar efter en permanentbostad eller ett semesterhem, är detta område ett utmärkt val för alla som värderar ett enkelt och lättskött hem!

I Kivik är hav och vacker natur alltid nära, en kort promenad bort erbjuds fina badmöjligheter och alldeles i närheten ligger de vackraste av lövskogar. Det nära till förskola, biograf samt idrottsplats och dessutom har Kivik bra kommunikationer med regelbundna bussförbindelser till Simrishamn och Kristianstad. Sammanfattningsvis erbjuder Kivik en unik kombination av natur, kultur och service. Med sin charmiga atmosfär, vackra omgivningar och utmärkta faciliteter är det ett idealiskt ställe att bosätta sig på.

Karta för Plommonvägen 3

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-agdelund-simrishamns-kommun-plommonvagen-3-21318364

Avstånd till vatten: 750 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.