Piongatan 9 – 7 – Eksjö kommun

Utgångspris: 5.375.000 kr

Beskrivning av Piongatan 9

UNIKT HUS – TOPPSKICK – MODERN PLANLÖSNING – BARNVÄNLIGT OMRÅDE – DUBBELGARAGE

Inte långt ifrån Kvarnarpssjöns glittrande vattenspegel och på lugn barnvänlig gata, intill rogivande grönområden erbjuds en ”unik” och mycket stor, gedigen men även mycket väldisponerad villa om totalt 374 kvadratmeter boyta med gott om plats för den stora familjen. Det är en njutning i sig själv att gå runt i denna ”kvalitets” villa som genomsyras av påkostade materialval och stora sociala sällskapsytor och som dessutom är mycket bra belägen i familjevänligt område med direkt närhet till förskola och kommunikationer. Bostaden som innehåller 7 rum och kök erbjuder mycket genomtänkta lösningar med stilfulla inredningsdetaljer, rejäl takhöjd, stora fönsterpartier, badrum med spakänsla, arbetsvänligt kök med moderna vitvaror, goda förvaringsmöjligheter, stort garage med billyft m.m. Tomten om 1 145 m² som är friköpt består av släta, fina, lättskötta grönytor för barnen att leka och ha skoj på, men möjliggör även allt från odling, planteringar, växter m.m. Att huset även har två större altaner i fint solläge samt utomhuspool gör allt lite bättre.

Huset är i toppskick (byggnadsår 2012) och för en köpare så väntar ett modernt och väldisponerat boende med härligt ljusinsläpp och stora sällskapsytor. Här njuter ni av den höga standard som genomsyrar hela huset och erbjuder fantastiska förutsättningar för exempelvis barnfamiljen eller paret som söker ett hem att trivas i under många år framöver. Allt är byggt med en sammanhållen och genomgående tanke beträffande planlösning och materialval – helt enkelt ett fantastisk hus, väldisponerat och rymligt med moderna detaljer, i lugnt barnvänligt område! Färgsättningen går i ljusa och varma färger för att harmonisera med det rikliga ljusinsläpp som blir följden av de stora och flertaliga fönsterpartierna. Vardagsrummet stoltserar med sina sociala sällskapsytor och via det smakfulla burspråket så har ni även utsikt över trädgårdstomten som inbjuder till spring och lek med gung- och klätterställning. Köket är mycket arbetsvänligt med goda förvarings – och arbetsytor samt vitvaror i högsta kvalitet. Sovrummen är 4 (möjligt 5 st) till antalet och mycket rymliga och välplanerade. Badrummen är en fröjd för ögat och det största erbjuder ”spakänsla”. Här finns även gott om utrymme för förvaring samt arbetsrum/kontor (möjligt sovrum). Till huset finns också en tvättstuga med två tvättmaskiner, torktumlare samt ett rejält och unikt garage. En stor behållning med huset är dock de rymliga altanerna och välskötta trädgården. Här på de stora sällskapsytorna erbjuds plats rekreation, mysiga middagar med familj och vänner under kvällshimmeln samt mycket, mycket mera. Vinden är även förberedd för att inredas med kabeldragning och ger minst 40 kvadrat extra ifall så önskas.

I bostadsområdet skiljer sig detta hus mycket på insidan och detta hus erbjuder något alldeles extra. Allt in i minsta detalj är genomtänkt och håller mycket hög standard. Materialvalen är smakfulla och funktionella detaljer sätter guldkant på vardagen. Huset är genomgående rymligt och passar för den stora familjen, för de som längtar efter ett hus att växa i, men också för alla som vill bo nära attraktiva skolor, grönytor, kommunikationer och med närheten till goda, trevliga grannar/medmänniskor.

Välkommen till ett boende utöver det vanliga – en villa som måste upplevas på plats!

TIPS: Se gärna presentationsfilmen på vår hemsida! Länk: https://www.youtube.com/watch?v=0Jqx6vyBRGA

OBS: Notera att detta hus är s.k ”Varudeklarerat” och besiktat av Anticimex anlitat försäkringsbolag för er trygghet.

KONTAKTA ANSVARIG FASTIGHETSMÄKLARE FÖR BOKNING AV PRIVAT VISNING!

Karta för Piongatan 9

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-eksjo-eksjo-kommun-piongatan-9-20502415

Avstånd till vatten: 700 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.