Pingvinvägen 3 – 6 – Huddinge kommun

Utgångspris: 6 695 000 kr

Beskrivning av Pingvinvägen 3

Unna dig det extraordinära! Denna otroliga pärla av ett hem kommer att ta andan ur dig från första stund du kliver in genom dörren. Det är ett genomtänkt och välplanerat boende som strålar av ljus och rymd. Redan i hallen blir du varse att detta hus är något utöver det vanliga.

Den öppna och inbjudande planlösningen mellan köket och vardagsrummet är helt enkelt fantastisk. Här kan du njuta av en harmonisk atmosfär samtidigt som du interagerar med dina gäster eller familjemedlemmar. Det är det perfekta utrymmet för att skapa minnen och dela glädje.

Det finns inte mindre än fyra rymliga sovrum i detta hem, vilket ger gott om utrymme för familjen eller möjlighet att ha extra rum för gäster eller kontor. De två helkaklade badrummen är stilrena och smakfullt utformade, vilket ger en touch av lyx och komfort.

Det finns även ett extra allrum på övervåningen som ger dig ännu mer utrymme att njuta av. Här kan du skapa din egen oas för avkoppling, hobbyer eller kanske ett lekrum för barnen. Förvaringsmöjligheterna är generösa, både inomhus och i de övriga byggnaderna på tomten. Du kommer aldrig att behöva oroa dig för att sakna utrymme för dina ägodelar.

För den som älskar livets goda erbjuder detta hem en fantastisk möjlighet att njuta av ett utespa med bubbelbad. Slappna av, låt stressen försvinna och låt vattnets mjuka rörelser omfamna dig. På tomten finns även en nybyggd bastu med plats för 4-6 personer.

Den lättskötta trädgården omges av ett staket och erbjuder en harmonisk blandning av plana gräsytor, naturlig växtlighet och blommande växter. Här kan du njuta av frisk luft och skapa minnesvärda stunder med familj och vänner.

Detta är verkligen ett kvalitetshem där du kommer att trivas och må bra. Missa inte chansen att uppleva det själv.

Varmt välkommen på visning!

Karta för Pingvinvägen 3

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-vidja-huddinge-kommun-pingvinvagen-3-18001478

Avstånd till vatten: 800 meter

Bild från:

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.