Pimpstensvägen 10 – 4 – Uppsala kommun

Utgångspris: 3.595.000 kr

Beskrivning av Pimpstensvägen 10

Varmt välkomna till denna fantastiska villa belägen i ett hemtrevligt område i Herrhagen. Här möts ni av ett välplanerat och hemtrevligt boende om 112 kvm, som rymmer plats för carport samt förråd för förvaring.

På entréplan finner ni även en praktisk hall med bra förvaring, samt ett helkaklat badrum med dusch. Vidare från hallen tar ni er in i till de öppna och ljusa köket som är fullt utrustat. I det rymliga vardagsrummet finns gott om sällskapsytor för hela familjen att samlas på. Från vardagsrummet tar ni er ut till altanen som rymmer plats för både matgrupp och soffgrupp för trevliga stunder att minnas.

Från bottenvåningen tar ni er upp med en spiraltrappa till våning nummer två som bjuder på tre rymliga sovrum, ett förråd samt en yta som b.la. kan användas som arbetshörna eller kontor. Ni finner även på andra våningen ett helkaklat badrum som till skillnad från entrévåningen bjuder på ett badkar.

I Herrhagen bor du bara något stenkast bort från den gröna naturen och friluftslivet. Här finns tillgång till lekparker för barnen, skridskois och fotbollsplan för den aktive. Tack vare närhet till både förskolor och skolor för de flesta åldrar är detta ett område att trivas i för barnfamiljer. Det finns god kommunikation i form av buss som går i närheten från bostaden och med cykel eller bil tar ni er till stadskärnan på under 30 minuter. Stenhagens centrum ligger bara ett stenkast bort, där har ni bekvämligheter som mataffärer, klädbutiker, bensinmackar och snabbmatsrestauranger.

Detta är ett strålande läge även för er som pendlar, oavsett om ni pendlar med bil, cykel eller kommunalt.

Välkomna på visning!

Karta för Pimpstensvägen 10

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-herrhagen-uppsala-kommun-pimpstensvagen-10-21244457

Avstånd till vatten: 3500 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.