Persdalavägen 42-4 – 6 – Ystads kommun

Utgångspris: 4 495 000 kr

Beskrivning av Persdalavägen 42-4

Vid en mindre grusväg endast 7 minuters körväg från Köpingebro, ligger det gamla mejeritet på ett lantligt läge med närhet till bland annat Ica-butik, tågkommunikationer och grundskola upp till 6:e klass.
Denna alldeles unika byggnad med vacker tegelsättning har inbjudande ytor beläget på ett plan. Där det gamla mejeriet en gång var installerat är idag ett vardagsrum inrett och integrerat med bostadsdelen vilket tillför en spännande dynamik med magnifik takhöjd. Här kan man tända upp en stämningsfull och värmande brasa under vinterhalvåret och om sommaren nås innergården via altandörren. Bostaden är genomgående inredd med gedigna och smakfulla materialval så som kalkstensgolv, framtagna brädgolv, bevarade spegeldörrar och målade väggar med harmoniska kulörer.

Badrummet som nyligen renoverats med helkaklade ytskikt känns både lyxigt och funktionellt med modern standard och komfort. Det lantliga köket är tidlöst och långbord med plats för härliga middagar kan enkelt dukas upp i vardagsrummet eller det intilliggande matrummet. Om sommaren kan flertalet uteplatser hittas på tomten så som den vidbyggda altanen i väster, i skuggan under skyddande träd eller vid en solvarm husvägg på den singelbelagda innergården. När vindarna är svala och sommarregnet faller är det fristående lusthuset ett mysigt rum i trädgården som förlänger utesäsongen.

Det behändiga stallet och tillhörande beteshagar möjliggör mindre djurhållning och carport med plats för två bilar bringar mervärde i vardagen.

För dig som drömmer om lantlig idyll, hjärtligt välkommen!

Karta för Persdalavägen 42-4

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-stora-kopinge-ystads-kommun-persdalavagen-42-4-21341383

Avstånd till vatten: 1800 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.