Per Rösiös väg 15B – 4 – Jönköpings kommun

Utgångspris: 3 500 000 kr

Beskrivning av Per Rösiös väg 15B

Friliggande villa á 77 + 77 kvadrat på populär adress med insynsskyddad trädgårdstomt och eget garage och uppfart med carport. Stort uterum á 27 kvadratmeter och en insynsskyddad trädgård med många vackra platser att slå sig ner på och friggebod för bra förvaring av dina trädgårdsredskap. Här bor du på ett barnvänligt område med närhet till matbutik på ett par hundra meter, kommunikationer, förskola och skola årskurs förskoleklass-9. Möjlighet till uthyrning till viss del i källarplan för den som önskar en extra inkomstkälla.

Trädgården är alldeles ljuvlig och underbar med både äppelträd, plommonträd, körsbärsträd, vinbärsbuskar och krusbär. Här finns något för både magen och ögat att smaka på. Titta ner från trädkronorna och njut av både rabarber, havtorn och björnbär. Det finns något för alla att addera på frukosten eller till fikat. Blomstrar gör det också med allt ifrån vitsippor, gulsippor, pioner och en buskpion som är en raritet. Följt av liljekonvalj, rosa liljekonvalj, jasminbuske och syrén. Detta är verkligen något för trädgårdsälskaren. Uteplatserna är många och här kan du enkelt välja mellan sol och skugga beroende på vad som önskas för dagen. Uterummet nyttjas även gärna på vintern när klimatet tillåter. Tänd brasan i vardagsrummet och öppna altandörren för att bjuda ut gästerna på glöggmingel.

Interiört finns rymliga och öppna ytor att möblera och inreda efter eget tycke och smak. Generösa sällskapsytor för både egna intressen och större sociala tillställningar samt två sovrum i bra storlek på övre plan. Den fungerande braskaminen i vardagsrummet nyttjas gärna under det kyligare vinterhalvåret. Köket är nyrenoverat, ljuvligt och här har man verkligen tänkt till på detaljerna med blandannat finesser med eluttag i skåp och lådor som underlättar vardagen vid bak och matlagning samt kran med slang som förenklar disken efteråt.
På källarplan finns en stor gillestuga med egen ingång, gott om förrådsutrymmen, bastu med intilliggande duschrum, WC, matkällarförråd och tvättstuga.
Sammantaget en villa som gjuten för familjen med många intressen!

På Hagaberg bor du med närhet till naturnära miljö. Lite som att bo på landet men samtidigt nära till stan med buss nummer 28.
Vad sägs om elljusspår, promenadstråk i Bårarp där du passerar Chokladverkstan och ett rikligt föreningsliv för den aktiva familjen. Här bor du även med närhet till golfbana Kättilstorps GK och Padelarena inom räckhåll för dig som är sportintresserad. Lokal och välsorterad Coopbutik bara hundra meter bort. Ett mycket bekvämt läge med närhet till Jönköping City och E4:an som du når på bara ett par minuter bilvägen. 15 minuter med buss och tio minuter med bil in till Jönköpings citykärna och cykelvägen passar dig som föredrar att kombinera motion och transport.

Ett Hjältevadshus redo för nästa ägare att förädla och förvalta.

Välkommen att anmäla ditt intresse till ansvarig mäklare, Amanda Emme.


Förbered dig gärna genom att:

– Åka förbi området, bekanta dig och läsa på om objektet.
– Låta oss hjälpa dig att ordna ett objektspecifikt lånelöfte genom någon av våra samarbetspartners. Vi har lokala/oberoende samarbeten med alla banker.
– Äger du ditt nuvarande boende? Boka in en kostnadsfri värdering av din bostad redan idag för att skapa en trygg process.

Karta för Per Rösiös väg 15B

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-hagaberg-jonkopings-kommun-per-rosios-vag-15b-21329840

Avstånd till vatten: 2300 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.