Per Claus väg 5 – 8 – Lomma kommun

Utgångspris: 12 750 000 kr

Beskrivning av Per Claus väg 5

Nu har vi äran att presentera en imponerande villa i sann 20-talsanda, på eftertraktad hörntomt, i idylliska Gamla Bjärred! Vi välkomnas av en ståtligt lummig portal ackompanjerat av vacker lavendel och en färgsprakande rhododendron som fint sträcker sig runt hörnan på den ljust putsade villan. Huset har sedan 1991 genomgått en totalrenovering och har via samma ägare tagits otroligt väl hand om. Vi njuter av välbevarade utsmyckningar från byggåret som gör att vi drömmer oss bort till svunna tider och förälskar oss i arkitekturen med vacker stuckatur, burspråken och den tilltagna takhöjden samt de många fönsterpartier som ger ett underbart ljusinsläpp.

Ljus och rymd är helt klart ledorden i denna villa och detta visar sig genom hela tre plan och inredd källare. Sällskapsytorna som är placerade på plan 1 är fantastiska med matrum, stort vardagsrum med kakelugn och ett generöst kök som gör att vi gärna samlar vänner och familj. Här finns även ett badrum och vi når trädgården åt såväl öster som väster. Plan 2 erbjuder flera ljusbringande sovrum, ett stort badrum och balkonger i olika väderstreck och på plan 3 väntar ett allrum samt ett sovrum, perfekt för tonåringen som vill bo lite mer avskilt. I källaren finns bastu samt två gillestugor som kan nyttjas till gäster, häng för barnen eller varför inte ett gym? Här finns gott om plats för den stora familjen!

Det är inte bara de fantastiska detaljerna som gör detta hem till något alldeles extra. Som pricken över i:et erbjuds en väl genomtänkt trädgård med magisk grönska som gör hemmet insynsskyddat och som tillsammans med uteplatser i olika väderstreck delar upp i olika rum. En väl uppvuxen bokhäck, svajande gräs, ett anrikt äppelträd och vackra planteringar gör utemiljön trivsam och ombonad och tycker vi om att odla själva finns ett växthus till förfogande. Runt hörnet breder poolen ut sig, omsluten av trädäck och med ett skjutbart pooltak som gör att vi kan bada från tidig vår till sen höst. Tack vare solfångarna som värmer upp poolen blir denna även väldigt energisnål. Lägg därtill ett isolerat garage med optimal förvaring och vi har inget att sakna.

Läget i Gamla Bjärred är oslagbart med kort promenadavstånd till badstrand, Långa bryggan som lockar med kallbadhus samt mataffär, restauranger, busshållplats och skolor. Närområdet erbjuder även rekreation i form av gym, tennisbanor, padel, parkour och basket. Kort och gott är detta hus perfekt för er som söker ett hem med stor charm och närhet till allt som gör livet lite härligare!

Karta för Per Claus väg 5

https://www.hemnet.se/bostad/villa-8rum-bjarred-lomma-kommun-per-claus-vag-5-21368461

Avstånd till vatten: 800 meter

Bild från:

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.