Peders gata 5 – 6 – Uddevalla kommun

Utgångspris: 4 200 000 kr

Beskrivning av Peders gata 5

På lugn villagata i populära Herrestad kan vi nu erbjuda ett hus i mycket bra skick. Bostaden har under åren optimerats med väl genomtänkta renoveringar för att skapa ett ljust och öppet hem med stora sociala ytor. En ny ägare kommer kunna njuta av en bostad där det finns en röd tråd genom samtliga rum, från det rymliga köket med ordentliga arbetsytor, badrummen som är gjorda 2013 respektive 2021 till uterummet som kan användas under stora delar av året.

Fastigheten ligger med trädgården i soligt sydväst angränsande mot allmänning för begränsad insyn. Altan, uterum, växthus och gräsmatta gör detta till hela familjens favoritplats under sommaren. Sammantaget är detta ett bekvämt boende där mer tid kan läggas på att umgås istället för att renovera.

På Peders gata har du kort avstånd till Torp köpcentrum, Uddevalla centrum och möjligheten att njuta av bad vid Unda eller Mollön. Inom promenadavstånd finns även Källdalsskolan och Norgården som erbjuder grundskola F-9. I kvarteret finns även en lekplats och fotbollsplan för barnens lek och nöje.

Varmt välkommen att utforska möjligheterna till ditt framtida hem på Peders gata!

Karta för Peders gata 5

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-herrestad-uddevalla-kommun-peders-gata-5-21324321

Avstånd till vatten: 1600 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.