Patholmsvägen 3 – 6 – Umeå kommun

Utgångspris: 3.995.000 kr

Beskrivning av Patholmsvägen 3

Upptäck ditt drömhem i den idylliska skärgårdsstaden Holmsund. Med flertalet stilfulla renoveringar och en harmonisk färgsättning, vackra markerade fönster och fint ljusinsläpp skapar denna villa en inbjudande och charmfull atmosfär. Det renoverade köket lockar med en rymlig matplats och öppnar upp mot det generösa vardagsrummet. Fyra sovrum samt allrum alternativt ytterligare ett sovrum ger gott om utrymme och flexibla möjligheter. Här finns en separat tvättstuga med direktaccess till tomten samt två badrum varav det ena stilfullt renoverat.

Villan står på en rymlig och solig tomt perfekt för avkoppling och aktiviteter. Njut av fina uteplatser, pergola och ett mysigt tillbyggt uterum där du kan njuta av både sommarens sol och vinterns snöfall. På fastigheten finns en inredd friggebod, ett stort kallförråd samt en rymlig carport.

I Holmsund finns förskolor/skola, matbutik, bank, restauranger, badhus och träningsanläggning samt golfbana. Här finns även fina utflyktsmål och badstränder, bra föreningsliv erbjuds den aktive samt goda bussförbindelser med Umeå C.

Karta för Patholmsvägen 3

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-holmsund-umea-kommun-patholmsvagen-3-21297258

300

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.