Parkvägen 8 – 6 – Värmdö kommun

Utgångspris: 6.395.000 kr

Beskrivning av Parkvägen 8

Välkommen till ditt blivande hem i barnvänliga Hemmesta, där detta stora hus sträcker sig över tre imponerande plan! Här väntar en oas av komfort och funktionalitet med en härlig planlösning som imponerar från första ögonblicket. Med generösa sällskapsytor blir detta hus mer än bara ett hem – det blir en livsstil.

Sätt dig ner och koppla av framför den mysiga kakelugnen som blir hjärtat av ditt mat och vardagsrum. Utrymmet är fyllt av ljus och värme, och med gott om förvaring finns det alltid plats för dina ägodelar utan att störa den öppna och luftiga känslan.

Här finns även en egen musikstudio med separat ingång på källarplanet, perfekt för kreativa själar eller för den som önskar arbeta hemifrån med optimal ljudisolering.

Tomten är lika inbjudande som huset självt, med barnvänliga gräsytor, vackra planteringar, frukt och bär och ett fantastiskt solläge som ger dig möjlighet att njuta av solen från morgon till kväll. Med närheten till havet och naturen har du en unik möjlighet att ta promenader längs havet eller utforska de omgivande grönområdena.

Detta är mer än bara ett hus – det är en chans att skapa ditt drömboende i en av Hemmestas mest barnvänliga områden. Låt denna möjlighet inte gå dig förbi, och välkomna en framtid fylld med komfort och naturskön avkoppling. Här kan du verkligen trivas och skapa minnen som varar för livet. Välkommen hem!

Fastigheten ligger ett stenkast från Hemmesta Centrum med mataffär, restauranger och busshållsplats. Goda kommunikationer in till stan med ett flertal bussar som går var 10:e minut i rusningstrafik.

Närmsta skola är i Hemmesta med låg-mellan och högstadieskola som ligger ca 7-10 minuters gångväg från huset. Det finns även 2 förskolor inom 5 minuters promenad från huset. Intill Hemmestaskolan finns även ett flertal förskolor och en idrottsanläggning, Värmdövallen med sporthall, 11-manna konstgräsplan, 11-manna gräsplan och en mindre grusplan. För den som gillar löpning eller längdåkning finns det även belysta elljusspår. För vidare information om Värmdös utbud av skolor och aktiviteter gå in på www.varmdo.se.

För ett större utbud av mataffärer, butiker, systembolag, gym och vårdcentral är det ca 10 min till Mölnviks köpcenter.
För de häst och golfintresserade finns ett flertal golf och ridanläggningar på Värmdö. I Gustavsberg finns även Ekvallen med ishockeyhall, tennishall och bollhall. För den som vill bada inomhus finns en badanläggning i Gustavsberg med äventyrsavdelning, vattenrutschbanor, bubbelpool, motionsbassäng m.m. www.gustavsbergsbadet.se

Runt om på Värmdö finns en uppsjö av bad och båtplatser. Det största allmänna havsbadet ligger i Grisslinge. Här finns badbryggor, sandstrand, café och restaurang.
Närmaste ridklubbar är Värmdö Ridklubb, Siggesta Gård och Gustavbsergs Ryttarsällskap. För den golfintresserade finns Wermdö Golf & Country Club, park och skogsbana 18 hål, Fågelbro Golf & Country club, parkbana 18 + 9 hål, Ingarö Golfklubb, äng och skog 18 + 18 hål, Norrova Golfgård för dig utan medlemskap eller ”grönt kort” 18 hål.

Karta för Parkvägen 8

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-hemmesta-varmdo-kommun-parkvagen-8-21084935

Avstånd till vatten: 400 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.