Paradisvägen 31 – 4 – Åre kommun

Utgångspris: 3.995.000 kr

Beskrivning av Paradisvägen 31

Välkommen till en charmig timmerstuga med ett fantastiskt läge i Duveds semesterby. Med ski in/ski out, bara ett stenkast från liften, är detta verkligen en dröm för alla skidentusiaster. Stugan ligger på en stor tomt om hela 2423 kvm med ett privat läge, vilket ger möjlighet till både avskildhet och utrymme att njuta av den vackra naturen.

Väldisponerad planlösning med tre sovrum och ett stort vardagsrum med öppen spis och tak som är öppet upp till nock. I anslutning till vardagsrummet finns ett mindre kök och en WC. Här kan du samlas med familj och vänner efter en dag i backen och njuta av den varma och mysiga atmosfären. Vid husets entré finns ett rymlig inglasat uterum med stora fönsterpartier, en perfekt plats för morgonkaffet eller något stärkande efter en lång dag i backen.

Grannfastigheten nedanför är också till salu och här finns därför en unik möjlighet för den som vill ha en lite större fastighet. Idag används båda fastigheterna som en och på grannfastigheten står en friggebod med bastu och dusch. Adressen till grannfastigheten är Paradisvägen 29.

Karta för Paradisvägen 31

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-duved-are-kommun-paradisvagen-31-21304384

Avstånd till vatten: 550 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.