Pampusvägen 78 – 7 – Norrköpings kommun

Utgångspris: 7.500.000 kr

Beskrivning av Pampusvägen 78

Välkommen till denna arkitektritade villa direkt vid småbåtshamnen i Lindö.

Villan håller en hög standard genomgående och erbjuder en såväl välkomnande som kvalitativ känsla med smakfulla färgval och fingertoppskänsla i såväl disponering som design. Det rikliga ljusflödet utmärker sig tack vare de generösa fönsterpartierna som varit grundpelaren i husets utformning. Boarean om 193 kvm är genomtänkt fördelat på två plan med goda förvaringsmöjligheter och väl tilltagna rum.

Entréplanet erbjuder bl.a. öppna sällskapsytor och ett handgjort kvalitetskök från danska Uno Form i sober design med stenbänkskiva och öppen planlösning mot matplats. Det mäktiga ryggåstaket ger en otroligt luftig känsla och ett magnifikt ljusinsläpp som präglar hela bostaden.
Från övre plan breder Bråvikens glittrande vatten ut sig och den skyddade balkongen bjuder in till en lugn stund i eftermiddagssolen med vacker utsikt över områdets villatoppar. I allrummet på övre plan finns en stor öppen spis som ger värme och mysfaktor under kvällarna, perfekt för en avkopplande stund med en bok och en kopp te. Huset rymmer totalt sju rum och kök med fem sovrum som ger plats för både lilla och stora familjen, med möjlighet till kontor och ytterligare förvaringsutrymmen. Helkaklat duschrum på entréplan samt ett helkaklat badrum på övre plan med stor bastu.

Den nyanlagda arkitektritade trädgården från 2022 innehåller ett gediget altandäck med pool och praktiskt pooltak samt en plan och lättskött gräsmatta perfekt för barnlek och umgänge med vänner och familj. Den stenlagda uteplatsen sträcker sig generöst längsmed två av husets sidor och ger plats för både mat- och loungegrupp, antingen under tak eller i härligt solläge.

Huset erbjuder dessutom garage och kullerstenslagd uppfart, fiber finns indraget och centraldammsugare med ny dammsugarenhet 2021. Uppvärmning via frånluftsvärmepump från 2016 med vattenburet system och golvvärme på entréplan.
Luft/luft värmepump installerad 2023 för kyla under varma sommardagar.

Trivsamt läge i omtyckta Lindö med begränsad trafik, endast ett stenkast från småbåtshamnen som erbjuder restaurang, glasskiosk, äventyrsgolf och vackra promenadstråk längsmed vattnet vidare mot nyutvecklade Lindö Strand. Inom praktiskt gångavstånd finns förskolor, skolor, lekplatser och grönområden samt mataffär och kommunikationer.

Välkommen hem!

Karta för Pampusvägen 78

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-lindo-norrkopings-kommun-pampusvagen-78-21293942

50

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.