Palmgatan 12 – 4 – Helsingborgs kommun

Utgångspris: 3.995.000 kr

Beskrivning av Palmgatan 12

Ett bländande vardagsrum med uterum och vacker eldstad som värmer dom där kalla vårkvällarna, det är vad som väntar den som stiger över tröskeln på Palmgatan 12 i hjärtat av Ödåkra. Känslan av rymd och luft ackompanjeras av fina, moderna materialval och fönster som släpper in generöst med ljus till villans hela 101+85 kvadratmeter – fördelade på 4 rum på entréplan och gott om rum och yta i källarplan.

Detta charmiga 1-planshus med tegelstensfasad uppfördes 1962, och har under 2023-24 genomgått en omfattande och exklusive renovering av samtliga ytskikt och rum. Nuvarande ägare har låtit renovera kök, badrum, golv, snickerier, tak och mycket annat. Med andra ord är det näst intill endast att flytta in och njuta av ett väldigt välkomnande hus. Entréplan bjuder på goda sociala och praktiska ytor mellan det moderna köket, matplatsen, vardagsrummet och det fina uterummet i anslutning. Vidare finner vi två sovrum samt ett helkaklat badrum med duschhörna. Källarvåningen som också fått sig ett ordentligt lyft erbjuder förutom en nyrenoverad tvättstuga även flera rum lämpade som gästrum, kontor, hobbyrum eller varför inte ett biorum. Med andra ord en perfekt möjlighet att få extra rum och utrymme för familjen!

Palmgatan 12 har varsamt och omsorgsfullt renoverats till toppskick, med moderna lösningar och riktigt fina materialval. Huset ombonas av en härlig trädgård med fina förutsättningar för den trädgårdsintresserade. På uppfarten får man dessutom plats för två bilar och garaget i anslutning ger extra utrymme för bil eller annat. Sammantaget ett hus som måste upplevas på plats!

Ödåkra ligger åtta kilometer utanför Helsingborg med nära till bland annat prisbelönta shoppingcentret Väla, där det finns både internationella kedjor och lokala trendbutiker inom allt från mode och skönhet till sport och heminredning. I Ödåkra finns också populära utflyktsmålet Spritan med butiker, restauranger och padelhall. Flertalet grönområden och populära naturreservatet Duvestubbe-skogen. Byn har även förskolor och skolor (ÅK1-9) liksom goda kommunikationer, med tåg och buss en lätt promenad bort.

Varmt välkommen på visning med oss på SkandiaMäklarna!

Karta för Palmgatan 12

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-odakra-helsingborgs-kommun-palmgatan-12-21296255

3000

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.