Oxelvägen 18 – 5 – Kungälvs kommun

Utgångspris: 3 995 000 kr

Beskrivning av Oxelvägen 18

Välkommen till Oxelvägen 18 – ditt nya drömhem!

Denna charmiga en och en halvplans villa är perfekt belägen nästan längst in på gatan i ett barnvänligt och högt eftertraktat område. Med närhet till naturen och alla bekvämligheter som Diseröd har att erbjuda. Denna välrenoverade villa finner ni den perfekta balansen mellan lugn och bekvämlighet.

Stig in i detta hem och låt dig bli förtrollad av dess moderna och inbjudande atmosfär. De välplanerade utrymmena ger gott om plats för både familj och underhållning. Det ljusa och rymliga vardagsrummet är perfekt för avkoppling och umgänge med vänner och familj. Den öppna planlösningen leder naturligt till det stilfulla köket, utrustat med moderna apparater och generösa arbetsytor för matlagning och bakning.

Med tre sovrum finns gott om plats för hela familjen att koppla av och återhämta sig. Det rymliga master bedroom erbjuder en fristad av lugn och ro medan de övriga sovrummen är idealiska för barn eller gäster. Det finns även möjlighet att skapa ett hemmakontor eller hobbyrum efter eget behov.

Trädgården är lagom stor där du kan njuta av soliga dagar med grillning eller lek för barnen. Den närliggande naturen inbjuder till promenader, löpning och utforskning, perfekt för de som älskar utomhusaktiviteter.

Denna villa erbjuder även närhet till all den service och bekvämlighet som Diseröd har att erbjuda, inklusive skola, Tempo och pizzeria vilket gör vardagen smidig och bekväm.

Karta för Oxelvägen 18

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-kungalvs-kommun-oxelvagen-18-21306261

Avstånd till vatten: 1600 meter

Foto av: Isak Sperling @ Husfoto

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.