Oxbärsgatan 4 – 9 – Enköpings kommun

Utgångspris: 5.950.000 kr

Beskrivning av Oxbärsgatan 4

Välkomna till detta fantastiska och rymliga hus i det populära området Fanna i Enköping. Här kan du njuta av lugnet och samtidigt ha närhet till Enköping golfbana, skolor och förskolor.
Huset har en total boyta på 220 kvadratmeter, med en biyta på 135 kvadratmeter. Här finns gott om utrymme för hela familjen med välplanerade rum och bekväma ytor skapar en lyxig atmosfär. Det imponerande entrén ger en magnifik inledning till huset. De generösa sociala ytorna inkluderar en vacker matsal med en kakelugn, ett bibliotek medutgång till en inglasad altan, här kan man tillbringa många härliga stunder. Ett stort vardagsrum som tidigare varit tre sovrum. Köket är ljust och modernt med bardisk, vilket gör det till en trevlig plats att laga mat och umgås i.

I huset finns totalt 4 toaletter, varav ett badrum i entréplan är i originalskick. På övervåningen finns för närvarande tre sovrum, men det finns potential att enkelt skapa ett fjärde sovrum där. Här finns även ett badrum och en separat wc.

I källaren finns en stor gillestuga, ett badrum med bastu och ett sovrum. Det finns också en rymlig tvättstuga, ett hobbyrum, en vinkällare och gott om förvaringsmöjligheter.

Tomten är omsorgsfullt utformad och erbjuder en charmig atmosfär. Ett spabad erbjuder avkoppling och välbehövlig lugn efter en lång dag. Ett växthus erbjuder en möjlighet att odla dina egna örter och grönsaker, och den stora inglasade altanen med altandäck utanför är ett perfekt utrymme för att njuta av naturen. En dubbel carport och ett stort garage ger gott om parkeringsmöjligheter för hela familjen och gäster.

Denna villa är perfekt för familjer som älskar komfort, utrymme och livskvalitet. Här finns allt du behöver för att kunna njuta av ditt hem till fullo.

Tveka inte att kontakta ansvarig mäklare för mer information eller för att boka en visning av denna underbara hus.
Karta för Oxbärsgatan 4

https://www.hemnet.se/bostad/villa-9rum-fanna-enkopings-kommun-oxbarsgatan-4-21032176

Avstånd till vatten: 1200 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.