Oveslund 1 – 6 – Nyköpings kommun

Utgångspris: 1.875.000 kr

Beskrivning av Oveslund 1

LÄGE – SOCIALA YTOR – ROGIVANDE TRÄDGÅRD

Drömmer du om ett avskilt läge? Då är detta din chans att förverkliga din vision! Välkommen till ditt nästa projekt – ett hus som bär på stora möjligheter! Här ges du chansen att skapa ditt drömboende. Beläget intill den fridfulla skogen, omfamnas du av naturens lugn med rogivande utsikt.

Huset har en stor välkomnande altan i sydvästläge som bjuder in till entréplanet som erbjuder ett rymligt vardagsrum i vinkel tillsammans med ett hemtrevligt kök och utgång till altan under tak med skön morgonsol. Vinkelrummet går att dela av för att få ytterligare ett sovrum vid behov. Vidare finns tre sovrum i bra storlekar, ett äldre badrum och gästtoalett. Källaren ger dig en gillestuga med eldstad, tvättstuga, duschdel med bastu, ett sovrum och mycket extra yta till förvaring och intressen. Standarden är äldre och visst renoveringsbehov föreligger, så man får möjlighet att forma sin bostad efter egen smak. Bergvärme installerat.

Omgivningen är en dröm för naturälskare och friluftsentusiaster. Här kan du njuta av lugnet och friden som bara en avlägsen plats kan erbjuda. I området finns möjlighet till fiske, bad och vackra promenadstråk. Ca. 25 minuter in till Nyköping och ungefär lika långt till Flen och Katrineholm.

Missa inte chansen att förvandla detta hus till din drömtillvaro!

Karta för Oveslund 1

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-vrena-nykopings-kommun-oveslund-1-21291828

550

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.