Östra Riksvägen 43 – 6 – Karlskrona kommun

Utgångspris: 2 995 000 kr

Beskrivning av Östra Riksvägen 43

Välkommen till denna stora och välplanerade villa belägen på Östra Riksvägen i natursköna Jämjö. Detta ljusa och luftiga hem erbjuder en trivsam atmosfär och minimalt renoveringsbehov, vilket ger dig möjlighet att sätta din personliga touch.

Detta fantastiska boende omfattar 120 kvadratmeter och har en stor och lummig tomt på hela 4819 kvadratmeter. Här kan du njuta av lugnet och skönheten i naturen samtidigt som du har gott om utrymme för utomhusaktiviteter. Den trevliga uteplatsen lockar med många soltimmar och blir en perfekt plats för avkoppling eller sociala sammanhang. Bostaden har fyra sovrum, rymlig kök, vardagsrum med utgång till uteplats och poolområdet, badrum, gäst-wc och tvättstuga med mellangång till lokalen som ligger intill bostaden. Det finns också en rymlig altan i sydvästläge där man kan njuta av solen, här finns både pool och spabad samt gott om plats för större utemöbler och matbord.

En extra fördel med denna villa är dess möjlighet att hyra ut en lokal till en verksamhet. Det ger en flexibilitet och potential för extra inkomst.


Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Karta för Östra Riksvägen 43

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-jamjo-karlskrona-kommun-ostra-riksvagen-43-21352730

Avstånd till vatten: 3000 meter

Bild från:

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.