Östra Esplanaden 15 – 6 – Alvesta kommun

Utgångspris: 1 425 000 kr

Beskrivning av Östra Esplanaden 15

Välkommen till denna rymliga friliggande villa på Östra Esplanaden i Vislanda! Med generösa ytor såväl invändigt som i garage och verkstad finns möjligheter till dig och din hobby!

På entréplan möts vi av en mysig kamin som ger huset en härlig känsla. Här finns även kök, tvättstuga, vardagsrum med utgång till det inglasade uterummet och altanen samt badrum och två sovrum. På husets övervåning finner vi ett rymligt vardagsrum, två sovrum, förråd och badrum. På entréplan finns dessutom en groventré, verkstad samt dubbla uppvärmda garage. Med andra ord finns fina möjligheter för dig med hobby som kräver dessa sorters utrymmen. Härifrån nås även det funktionella uteförrådet, perfekt för trädgårdsredskapen.

På den inglasade altanen och anslutande altan kan du njuta av livet under årets varmare månader. Härifrån har du utsikt över trädgården som bjuder på fina ytor för lek och rekreation.

Delar av huset är renoverat i omgångar. Nytt tak tillkom år 2023. Uppvärmning sker via fjärrvärme och luftvärmepump. Dessutom finns centraldammsugare och fiber.

Huset säljs med friskrivningsklausul eftersom nuvarande ägare är ett dödsbo. Besiktningsprotokoll och energideklaration kommer inom kort. Kontakta mäklare för mer info.

I Vislanda får du ta del av den härliga atmosfären som präglar småsamhället. Här finns allt du behöver för en bekväm vardag, inklusive livsmedelsbutik, förskola, skola från förskoleklass till årskurs 9, vårdcentral, gym och flera mysiga småbutiker. Goda kommunikationsmöjligheter med regelbundna buss- och tågförbindelser.

Välkommen att boka in dig på visning!

Karta för Östra Esplanaden 15

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-vislanda-alvesta-kommun-ostra-esplanaden-15-21327849

Avstånd till vatten: 1600 meter

Lämna en kommentar


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.